Termometereländet

 

Vart tog min vårkänsla vägen?

Den försvann när jag tittade på ute termometern. MINUS 28 GRADER KALLT! 

Ah.. Det är bara någon stackars månad kvar till sol och takdropp på altan och att mina vårlökar ska börja växa.

 

2 kommentarer

 1. Inger

  Jo du Annevi…inte är det så lätt att hålla sig med vårkänslor då termometern håller sig kring -30…
  bbbrrrr så jädrans kallt…
  Jag tycker att vi ska få mera vår och mindre vinter…
  men det är ju jag det…hoppas vårlökarna dina klara köldknäppen..

 2. Annevi Linder

  Svar till Inger (2012-01-09 12:02)
  En får ju hoppas att vårlökarna klarar sig, granriset som jag lagt över kanske gör susen. Sedan köpta jag idag tulpaner på Konsum, och nu funderar jag starkt på att baka semlor. Jag har också funderat på att söka mig en tuschpenna, stryka över och skriva istället plus grader på utetermometern. Sista utvägen är väl att ställa mig på altanen och ”våll” stirra på min gamla trätunna, och hoppas jag får tillbaks den härliga vårkänslan jag fick den kvällen jag skottade snö på altanen. Så om du ser mig stå helt stilla på den stora altanen med istappar hängande från mössan och jackan. Så vet du att det är jag som söker efter vårkänslan med ljus och lykta.
  Kramar till dig min vän

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.