Överlämnandet av namnunderskrifterna ”RÄDDA SJUKVÅRDEN I SORSELE”

 

 

 

Det finns en räv bakom varje öra som viskar, som lurar och kan förstöra. Det sämsta i det är orden oärlighet eller feghetens fälla.

Känslan av mötet var okey, men när luften gick ur mig här hemma, kände jag en tung förbryllande väntan av att säkerheten, tryggheten, ärligheten, öppenheten och gemenskapens dörrar kommer att vara delvist stängda.

Jag gav Caisa Abrahamsson (vårt kommunalråd) en kram efteråt, för den privatperson hon är, och som jag tror hon bär med sig djupt i sin själ. Men inom politikens klädsel tror inte jag det kom ut allt, på den korta tiden där vi stod på foajé salens rävsvans. Tyvärr så tror jag och det är enbart jag, att det framskrider mera mot som jag brukar säga” lite åt pipar´´n”. Det är och har varit dagars och hela dagens känsla.

Ja! Jag blir faktiskt ledsen att se och höra och känna min egen rädsla för hur vi behandlar varandra, och har den listiga rävens tal bakom örat. Vi är som små marionettdockor som lyssnar på klockors tunga pendelslag vars tid tickar fram och tillbaks mot att förgöra. 

Nä.. nu ska jag fokusera enbart på mig själv det verkar vara det ultimata här i världen, jag tänker gå i säng och be om att få tillbaks mina egna energier.

God natt sympatisörer där ute och tack för ert stöd och inte minst vill jag säga. Tack för alla namnunderskrifter vi fick skrivna på bladen. Jag började lägga ut namninsamlingspapperen den 18/2 tog in dom Måndag den 27/2 alltså det handlade om 9:o dagar som papperen var ute för att skrivas på, och första dagen var det på namninsamling.se sedan gick jag ut med fler på affärer dagen efter. Jag tycker det var bra många för bara några dagar, det blev 733 stycken.

Ett ordentligt möte med kommunpolitikerna här i Sorsele vore inte så dumt det heller, där vi kan få yttra oss och lufta våra lungor och framhäva våra åsikter.. ZZZ…ZZZ….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  snark ..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Annevi namnunderskriften, glöm inte namnunderskrift…zzzzzzzzzzzzzz snark..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.