Nicklas (M) Sandströms drömmar ”Nu är det min tur”

För några veckor sedan hade Peter O semester och därmed fick Nicklas Sandström (M) ordklubban i sin hand i Landstingsstyrelsen. Han fick som han sa i en av sina bloggar ”Det ska bli en intressant förövning". Men Peter O har väl kommit tillbaks antar jag, fast en kan ju undra hur länge han har sitt jobb kvar. Det heter väl försemester nu för tiden, och Moderaten Nicklas får i bästa fall tag i klubban, han är ju 1:e vice ordförande i Landstingsstyrelsen.

Ja! Men varsågod säger jag till Nicklas Sandström, snälla ta över så får vi se hur mycket du kan ge till Åsele så att de får tillbaks sin riktiga ambulans och inte en släpvagn till akutbilen som nu är. Förhoppningsvis så önskar jag att du också kan fixa tillbaks Doroteas sjukvårdssängar och resterande som de saknar, du vet som det var på den goda tiden, jag menar för några månader sen. För det är väl inte bara Åsele som ligger dig varmt om hjärtat du har väl rättvisa i den Moderata kavajen som du använder när du arbetar som Moderat i Landstingsstyrelsen. Och snälla glöm inte bort alla andra kommuner här uppe i Norrland som snart har uttömt penningkassan på grund av landstingsstyrelsens slösande och statskassans låsta statsbidrag. Det blir nog bra när du tar över Nicklas Sandström jag hejar på dig..

Men du jag tyckte jag läste på bloggen din idag att du tyckte det var utmärkt att Åsele hade fått gehör för ambulansfrågan. För gratulationerna strömmade till dem ifrån dig och du hurra idag för deras lycka att få äga en vad jag kallar släpvagn som inte får köra mer än fram och tillbaks vad kommungränsen säger, visst var det så?

 

 

 

2 kommentarer

  1. Vega

    ”Släpvagn till akutbilen” ja det var en talande beskrivning! Det är ju jättebra att de återigen kan ”frakta” människor! Men hur går det sedan? Om en person varit med om en trafikolycka och troligtvis har inre blödningar och flertalet frakturer. Ska de ”kasta över” denna döende människa i en ambulans när de når kommungränsen? Och riskera att denne förblöder eller får ännu mer skador av den ”ypperliga transporten”? Ja det kanske är jag som är dum, men jag undrar hur de har tänkt lösa sådana fall, för det kan ju faktiskt hända i verkligheten ”i den fula verkligheten” som Mia Skäringer skulle ha uttryckt sig.. Kanske de lever i en annan verklighet, en rosenrosa verklighet där aldrig någon dör eller behöver ambulans

  2. Annevi Linder

    Svar till Vega (2012-03-20 09:46)
    Nä..ä vega de lever i en värld där makt och pengar styr deras sätt. DE ÄR ELAKA rent ut sagt. Skrattar bort allt och deras ord rinner mellan fingrarna som bäckar. Orden går liksom inte att ta på, de spelar på vår bedrövelse, kryphålen är för många i deras sätt och tanke, och vi som är novis ska finna oss i att i vår förtvivlan se denna ironi som utspelas här i Norrland. kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.