Till Kommunalrådet i SORSELE Caisa Abrahamsson NU SVARAR DU!

 

Som MEDBORGARE inom SORSELE kommun så anser jag att du tar och SVARAR på mina enkla frågor. Eller kommer det i efterhand när förhandlingarna är gjorda?

Sedan jag lämnade in namninsamlingen så bad vi dig att du skulle informera mera till oss kommunbor, låta oss vara med i förhandlingarna och hjälpa till i oredan. Men du har enbart uttryckt dig i media och till oss kommunbor att det är BRÅTTOMT, och att du inget mer har att säga. DE 733  NAMNEN SOM var på insamlingslistan och som KOMMUNBORNA SKREV UNDER MED (och kom ihåg det var bara på fjuttiga 8-9 dagar) DE HAR DU NONCHALERAT!

Du kan skaffa dig en blogg på VK likväl som oss andra och svara oss kommunbor!


 

NU SVARAR DU PÅ MINA FRÅGOR?

VARFÖR ÄR DET BRÅTTOMT?

OCH VILKA SÄGER DU VILL HA EN SJUKSKÖTERSKA EFTER KL:17

VAR ÄR LÄKARNA EFTER KL 17.00 ?

SJUKVÅRDSPLATSERNA VAR BLIR DE AV?

VILKA FÅR BETALA NÄR NI HAR GJORT UPP MED LANSTINGET?

DU KAN SKAFFA DIG BLOGG PÅ VK LIKVÄL SOM ANDRA OCH SVARA OSS KOMMUNBOR PÅ FRÅGOR!

 

SOM OM INTE NI SKULLE VETA HUR NI HAR FÖRHALAT DET HELA, FÖRSÖKT ATT TYSTA NED SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT FÖR ATT INTE HAMNA I SAMMA SITUATION SOM DOROTEA. JAG SÄGER BARA NI ÄR FEGA, NI KAN INTE STÅ UPP FÖR MÄNNISKORNA HÄR I KOMMUNEN, OCH NI SKA VARA FOLKVALDA I EN KOMMUN SOM HAR NOG MED ATT HÅLLA SIG UPPRÄTT.  SKA NI VERKLIGEN LÅTA LANDSTINGET TA ÖVER OCH TROR DU VERKLIGEN ATT DET SKULLE BLI EN LÅNGT GÅNGET BINDANDE KONTRAKT MED LANDSTINGET SOM DU SÅ TRYGGT SA NÄR VI LÄMNADE IN NAMNINSAMLINGARNA. HAR DE GÅTT PÅ SOM DE HAR GJORT I ANDRA KOMMUNER SÅ DRÖJER DET INTE LÄNGE FÖRRÄN DE HITTAR NÅGRA ANDRA KRYPHÅL SOM FÅR NORRLANDS KOMMUNER ATT KRYPA.

 MEN SE DÅ FÖR FASEN TILL ATT DE SKRIVER UNDER MED DUBBLA NAMN. DU SÄGER ATT DU VÄRNAR OM OSS. JO PYTTSAN..

 

TILL ALLA KOMMUNER I VÄSTERBOTTENS INLAND!

JONAS RASTAD OCH PETER O HAR MOBBAT OCH KRÄNK OSS NORRLÄNINGAR SOM MÄNNISKA GENOM ATT GÖRA INSKRÄNKNINGAR PÅ SJUKVÅRDEN I NORRLAND: DE OCH SINA GELIKAR HAR I SIN JÄVLA ENFALD TAGIT BORT VÅRA AMBULANSER, DE AMBULANSER SOM VI HAR HAFT TRYGGHET I!  DE HAR LÅTIT FOLK LIGGA I NÅGRA JÄVLA SMÅAKUTBILAR MED FÖTTERNA UTANFÖR BAGAGEUTRYMMET OCH DE HAR TYCKT ATT DE HAR VARIT BRA, DE KÖPSLÅR OM AKUTSÄNGAR. OCH NI FOLKVALDA HAR LÅTIT DETTA PÅGÅ. NI HAR SETT HUR FOLK HAR MÅTT DÅLIGT!  VI SKULLE HJÄLPAS ÅT MOT DE IDIOTISKA FÖRSLAGEN, MEN NI VÄNDER KAPPAN EFTER VINDEN. JAG SÄGER SOM EROLD WESTMAN SA I 

PROGRAMMET ROBINSSON ”SKÄMMES TAME FAAN..”

OCH EN SAK TILL DERAS SÄTT ÄR RENA RAMA TRAKASSERIER, NI KOMMER ATT BLI BLÅSTA ÄNDA IN I RYGGMÄRGEN FÖRR ELLER SENARE. HÄR LIGGER DET JÄVLAR ANAMMA EN HUND BEGRAVD.. NÄ JAG TAR TAME FAAN INTE TILLBAKS MINA SVÄRORD, DE FÅR STÅ FÖR ERAT OCH PETER O OCH JONAS RASTAD

PLUS MÅNGA ANDRAS LEDARSKAP.

PS. Jag glömde en sak som jag inte skrev in  från första början. Kommunalrådets tjänst här i Sorsele vad jag har förstått delas av en till. Hanheter Kjell Öjeryd. Vart fasen är han i det hela, ska det inte vara rättvisa. Det är väl inte bara Caisa A som ska stå vid dess skampåle. DS

 

 

9 kommentarer

 1. Känner mig lurad.

  Jag håller med dig i vartenda ord du säger!! Hur mycket annat har våra folkvalda politiker mörkat? Det är för djävl…igt att de är alldeles tysta i en så akut och allvarlig fråga! De borde skämmes ”tamme faan!” Skulle vilja ha en redovisning hur de jobbar, vad de gör! Alla resor hit och dit! Vad kostar de och vad tillför de för positiva effekter för Sorsele? Kan vi få en redovisning?

 2. Annevi Linder

  Svar till Känner mig lurad. (2012-03-20 14:03)
  Tack för att du stöttar mig på mitt blogginlägg. Och denna uppmaning och kommentar är till dig Caisa Abrahamsson, så SVARA denna person som har undertecknat med ” känner mig lurad”

 3. Christer Oskarsson

  Jävla bra inlägg, måttet är snart rågat för denna tysta diplomati, i Dorotea är det lika tyst. kräv skriftliga svar.

 4. Annevi Linder

  Svar till Christer Oskarsson (2012-03-20 21:29)
  Tillvägagångsättet som jag upplever det är inte ärligt från kommunen, men det är nog spikat och fixat med landstingsgubbarna alla redan, skulle jag gissa. Om det inte stoppas på något sätt och de får börja om på ruta ett.
  Enligt Caisa A så hade sjukvårdspersonalen blivit informerad och även facket om vad som hände med förhandlingarna med landstinget, och att de även hade satt in en arbetsgrupp som skulle ta fram det bästa för oss medborgare. De uppgifterna lade hon fram när vi lämnade in namninsamlingen på Folkets Hus.
  Men inga skrivna papper om detta har kommit ut. Det kan tänkas det har gjorts men inte vad då jag har sett.
  Tack så jätte jättemycket för din kommentar Christer, och jag vill även passa på att tacka alla ni andra som har gett mig tummen upp idag, kommentarerna och även ni som läser sidvisningarna. Det är nog inte alla som håller med mig men det är bra att det finns de också och att de ändock läser, för ikväll står nästan samma antal sidvisningar på bloggen min, som de namninsamlingarna vi lämnade in till Kommunalrådet Caisa A och de var 733 st. Sidvisningarna på bloggen står just nu på 722 st.
  Åter igen tack, och nu säger jag god natt till er därute. Kram

 5. håller med

  Håller fullständigt med både Annevi och föregående kommentar.Vi i Sorsele borde väl snart ställa oss upp och börja ifrågasätta vad tusan alla både håller på med och uträttar. Det gäller inte bara våra folkvalda i kommunen utan även alla okompetenta personer som sitter på ledarstolar och uträttar INGET faktiskt. Möte efter möte efter möte om vad????

 6. Annevi Linder

  Svar till håller med (2012-03-21 12:02)
  Hej Ulla
  jag behöver inte skriva något här, jag blir glad av det du tycker, och hoppas andra läser skriften och kommentaren din. Tack och kramen

 7. Känner mig lurad.

  Anneli. Det du skrivit i din blogg är jättebra, men jag förstår att du/vi aldrig kommer att få något svar från våra politiker! Jag tror inte de kan svara eftersom det är tjänstemännen som har kunskapen och då läggs allt ansvar på en ”tjänstemannagrupp! i stället.Mitt förslag är att du drar ut det du skrivit och lämnar in ett original som du skriver under till Kommunstyrelsen, lämna i det till kommunhuset och se till att det stämplas in och diarieförs. Får vi inget svar då så går vi vidare!

 8. Känner mig lurad

  Vill bara göra ett tillägg till min förra kommentar där jag gav dig rådet att inlämna din blogg-skrift skriftligt till kommunen. Det går naturligtvis lika bra att lämna in detta via mail till Kommunstyrelsen. Då är det också en inkommen handling som måste diarieföras och som du/vi har rätt att få svar på. Om inte något svar så går vi vidare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.