Till Sorselebor med omnejd

 

Har i dag den 28 mars 2012 ringt till kommunen och sökt Caisa A vårt kommunalråd. Hon var ej anträffbar förrän i morgon torsdag enligt växeln, så i stället blev hälsningen igenom Kjell Öjeryd!

Som ni vet så ville jag och några andra försöka dra ihop ett möte den 22 mars med kommunpolitikerna (Se blogginlägget ”TILL SORSELEBOR & POLITIKERNA CAISA ABRAMSSON & KJELL ÖJERYD”) angående sjukvårdsindragningarna och tystnaden mot oss, och vi fick tiden den 2 April kl. 18:00 på folkets hus. Men för att försäkra mig om att politikerna vet om att mötet inte blir av, (för vissa säger de inte läser bloggarna här på vk sidan och vissa gör det).så ringde jag till Kjell Ö och meddelade muntligt.

NU ÄR DET GJORT!

Kanske de själva vill kalla till ett möte med kommuninnevånarna, det återstår att se, men jag hoppas det. Här har de nu ett gyllene tillfälle i så fall, för vårt uppbokade datum är nu öppet för Caisa och Kjell och kommunstyrelsen, att själva kalla till ett möte med befolkningen. Innan förhandlingarna är klara..Eller hur var det nu?

Slut meddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.