Ha inte plåster för länge.

Ty.. utropstecken …. P….. …. … …. Punkt Me. .. .. … le.. .. p……. utropstecken

  

 Nu … jag bo.. plå….. utropstecken Syn. … Er punkt Har .. sett … bru. Jag har bliii… i so… punkt

Jag glöööö… ta av mig solgla..goneeeeeen Punkt

Aaaaaaj!

Jäklar vad det slet, till och med skägget under näsan åkte. men herre guu… jag ser ju ut som en badsvamp runt munnen!  Äh skit detsamma, nu är jag mitt gamla vanliga igen.

Förresten på tal om Landstinget!

Det här ska bli väldigt spännande att se hur Kommunen här i Sorsele löser sjukvårdsindragningen. Det första var väl att förhandlingen skulle prompt gälla i decennier. Ja nu tog jag väl i, men åtminstone några år framöver. Sedan har vi väl kommunramarna sådant som också skall rulla på och förvaltas till det bästa. Man kan ju undra, för det ena följer väl med det andra.

Sedan kan jag undra som den där flundran om vår kommun och Jonas Rastad med Peter O i hälarna, fortfarande har silvertejp över sina munnar. Okey då! Jag hade sjukhusplåster de är liiiite.. lättare att föredra. Men silvertejp! Om ni fick silvertejp på era munnar så rekommenderar jag att inte ha det så länge ni kommer ju bara att få det värre.  Det är inte roligt att gå omkring med ”Uppblöttne” munnar. Ja ni vet, när man har haft plåster på ett finger så blir det vitt och skinnet fullständigt ihop draget.

Nä! Nu måste jag smörja mig i ansiktet, jag har ju rostat mig för mycket i vårsolen över helgen, och det var ju förstås inte avsiktligt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.