Ung igen. Typ!

Jag köpte mig en Ziperall overall och drog på mig den. Men hallå! Ser ni så liten jag blev!!!!!!

Härliga strålande tider! Jag har kommit på ett sätt att se ung ut igen, och dessutom döljer den mina skavanker under klädesplagget. Det får hänga och slänga bäst det vill där under, helt fritt. För att inte tala om det mjuka tyget.

Jag tror jag köper en till och skickar som ett paket till Jonas Rastad Landstingsdirektören ni vet. Han kan väl också få gömma sina skavanker, och få uppleva ungdomen för ett tag, eller det kanske han gör alla redan.

Men i alla fall, Jonas R vill du ha en? Den är dyr, men med din gentlemans attityd så köper jag gärna en och skickar den med posten. Jag tycker att färgen blå skulle passa dig utmärkt, jag har ju en rosa själv , och så syr jag gärna på ett rött hjärta för att du är så hiiimla.. snäll.

”Hämmeligen” Så ungdomlig vi ska bli, och för att dölja rynkorna i vårt ansikte(åtminstone mitt) så kan man draga kapuschongen över huvudet.  

Jippi!!!! Vad härligt det är med modet, gammalt blir som nytt igen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.