Enkärringspartiet AMSOP

På begäran av mig själv så meddelar jag nu i min skrivelse att Peter O och Jonas Rastad med de övriga landstingsgardet skall få sparken. De löner som landstinget, Peter O och Jonas Rastad har inkasserat från bankomaten skall med omedelbar verkan lämnas igen. De avlöningarna skall obönhörligt återlämnas till de sjukvårdsindragningarna som har pågått i kommunerna, och som åstadkommits av landstinget.

Sedan anser jag med min grundlagda stadga att Fredrik Reinfeldt med kompani skall hänvisas med mild men oresonlig hand ut ur de lappländska nejderna. Vakter placeras ut på strategiska ställen, och skulle han påträffas i dessa skogspartier.  SÄTT HONOM I ARREST PÅ FÖRSÄKRINGSKASSAN! Fredrik Reinfeldt och hans partikamraters löner skall också delas ut, till de som blivit utförsäkrade, som på grund av olika smärtsamma orsaker inte orkar jobba men blir tvugna av vissa anställda.

Jag är arbetsgivare! Ja det är jag, för jag betalar ut lön (skatt) till mina anställda och dessa råkar kalla sig politiker och de skall då enligt min lag värna om mig och min trygghet här i Sverige. Men det har tyvärr inte skett på mycket länge. Så detta övertramp skall nu anmälas till valröstsedelnämnden.

Jag är en artig kvinna, hm.. och harkel.. så ni har 4 veckor på er att visa framfötterna, annars kan ni med graciösa steg hämta flyttkartonger på Konsum eller Ica, dessa kartonger finnes över hela landet de brukar staplas och sparas på lagren. Kontoren skall vara klinisk utstädade och rena, och utan några som helst synliga sjukvårdsindragningsbaciller eller utförsäkringskvalster. Kontoren skall vara inflyttningsbara för mer medmänskliga individer.

Detta går ej att prutas på!

Ni kan gå in och läsa om mitt enkärrings parti på www.AMSOP.röstsedel

Med vänliga hälsningar från en av de arbetsgivare som betalar ut lön till stat och Landsting.

Annevi Linder

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.