För faa..n

Ytterligare en liten stat i lill statens storstat!

Försäkringskassan kommer inte att ändra beslutet om utförsäkringen för Jimmy Fredriksson som miste sin dotter i oktober 2011. Han måste överklaga för att få sin rätt, gå igenom en process som förbanne ingen människa knappt heller orkar med.

Först förvaltningsrätten

På andra plats Kammarrätten

Och sist högsta förvaltningsdomstolen.

Har han inte nog med tyngder i ryggsäcken som han ska bära här i livet alla redan, så att ni måste lasta mera på bördan.  När faa..n ska vi bli en gemensam regering där människan sätts i Centrum?

Försäkringskassans personal ber om ursäkt för sitt uppförande. JAHA säger jag, men så artigt av er. Sen då? Gå istället och ring till Statsministern och anhanget, be de fixa till era regler så ni får ha bättre samvete när ni går till sängs på kvällen.

Jag tänker då faa..n i mig vända ryggen åt detta elände!

Nu svor jag igen, förbannat!  Ja.. och så åkte pekfingret upp förstås, jag har faktiskt försökt hålla ned fingret gång på gång om ni inte tror det, och jag får fa..an inte glorian högre än till anklarna. Helvete.. vilken värld vi lever i.

 inom försäkringskassan inte kan göra mera än att ursäkta, och sedan fortsätta utförsäkra Jimmy Fredriksson, och många andra. De följer ju BARA strikt reglerna från de ”anställda” från Stockholms Rosenbads badkar, och förlåt Staten för att de inte har den själsliga delen i huru en människa mår i sitt hjärta.

 

 

6 kommentarer

  1. Mr Cool

    Förra året fick nästan 20.000 personer avslag från Försäkringskassan på sin sjukskrivning. Det är läkaren som gör bedömningen men Försäkringskassan som bestämmer. Antalet avslag mer än fördubblades förra året och hos länsrätterna skjuter antalet överklagade ärenden i höjden.

    Är det inte hemskt….artikeln är från februari 2006….kommer du ihåg vilka som i pricip suttit vid makten i årtionden som regerade då????

    http://www.dn.se/ekonomi/avslag-pa-sjukskrivning-h- ar-fordubblats-1.719843

  2. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2012-05-08 16:59)
    Men hej på dig du!Har du tinat fram från snöhögen.

    Jag håller fullständigt med dig, men just nu idag är det Moderaterna med bihang som sköter ruljanserna. De gör precis samma sak som de för årtionden sen. Regeringen i dagens läge är faan inte ett dugg bättre. Men ett är de jävligt bra på, det är att skylla på andra!

  3. Annevi Linder

    Svar till Mats (2012-05-08 18:57)
    Vill du hälsa kramen till Blomsterkvisten, ursäkta Blomqvist, Mr Cool eller vad han nu heter. Inte mig emot, Varsågod!

  4. Annevi Linder

    Svar till Orka (2012-05-10 22:03)
    En ond axel ger den goda skörden i maktmissbruket.

    En god axel ger människovärdet hos folket.

    Vilken väg väljer de politiska regeringarna?

    Vilka förgreningar väljer vi som står ut med skapelsens retorik?

    Finanserna, detta förträffliga penningvärdet ger makthavarna sista talan, att fälla den slutgiltiga demokratin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.