Nä men.. Nicklas Sandström. (M)

 

”Moderaternas oppositionslandstingsråd Nicklas Sandström har blivit antagen till en nationell utbildning för toppolitiker. Utbildningen arrangeras av Sveriges kommuner och landsting (SKL). Målgruppen är ledande politiker i kommun- och landsting i hela landet.”

Källa: Nicklas Sandströms (M) VK-blogg ”Pressmedelande: Sandström (M) antagen till nationell utbildning för toppolitiker”

 

Vilka åtgärder kommer du att sätta in för att vi ska få ha kvar sjukvården i kommunerna?

Kan Moderaterna fixa så att våra sjukstugor få vara kvar i samma skick som var, det är ju det vi vill juuu..?

Bygger ni ut våra respektive sjukstugor i kommunerna, eller bäst av allt får vi ha kvar det i det befintliga skicket som vi har haft?

Får Dorotea Sjukstuga tillbaks ALLT som Socialdemokraterna har lyckats stjäla?

Köper ni tillbaks ALLA ambulanser från Falck?

Slipper personalen på våra tandkliniker pendla mellan kommunerna för att hjälpa kollegerna, blir det en stationär tandläkare här?

Detta är bara några frågor jag har, finns flera!

Eller är detta ett utspel i spelets gång på den så kallade schackbrädan?

Den Moderata schackbrädan tog tydligen ett steg framåt i turbulensen inom Landstinget och sjukvården.

Kan ni verkligen ge raka svar på att inlandskommunerna får ha kvar sjukstugorna som det var, det skulle jag vilja se för det tror inte jag.

Förresten! Har ”sossarna och KOMMUNERNA” bjudit dig på utbildningen? Vad kostade det? Ni ska ju vara konkurrenter..

Skulle inte det istället ha varit Peter Olofssons gebit, han är ju Landstingsstyrelsens ordförande står inte han högre på stegen än du?

Vad konstigt?

 

 

 

2 kommentarer

 1. Lilian Holloway

  Annevi!
  Bra frågor från början, men utbildningen är inte partirangordnad (konstigt ord det blev). Kolla vad andra partier har för kandidater till nämnda utbildning, så kan du skicka frågorna till dessa också. SKL är en företrädare för kommuner och landsting, och arbetar över partigränser. Vi får i alla fall glädjas åt att en västerbottning är antagen, men kolla gärna upp om det finns flera från de andra.
  Hälsar Lilian

 2. Annevi Linder

  Svar till Lilian Holloway (2012-05-22 20:41)
  Sveriges kommuner och Landsting borde väl istället skicka pengarna till sjukvårdsbesparingsbössan, istället för att skicka Nicklas S (M) till att bli toppolitiker. Vad har vi för nytta av det i nuläget och framöver i kommunerna om jag får fråga? SKL ska handla över partigränserna, jo men se då till att sjukvården får sina pengar som de ska ha för att säkra och värna om tryggheten i kommunernas sjukvårdsapparat. Jag tycker att det är ett slag i ansiktet att läsa sådant här när andra får sätta hälsan till på grund av besparingar. Är inte de som sitter i SKL också i behov av mänsklig sjukvård? Vi medborgare betalar tydligen här också!
  Jag trodde du hade slängt bort din partifärg, i den här frågan Lilian, och jo det var ett ”konstigt” ord du skrev, jag som gick ut med betygen c fattar ju inget, och ett ska du veta jag bryr mig inte om vare sig det är en västerbottning eller skåning som fick utbildningen Vi har nog med utbildade politiker som styr och ställer i alla kategorier och som säger både det ena och det andra lovar och svär att det ska bli bättre i alla lägen, fiskar efter medborgarnas röster, så jag tycker det räcker.
  Pengarna behövs till sjukvården för ALLAS överlevnad och inget annat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.