Sorsele Kommunpolitiker.

Snart är det väl klart! Med de påskrivna papperen med landstinget menar jag, och jag vill passa på att tacka Sorsele Kommun för det, och för den oro ni har och har haft för innevånarna här i samhället. Ni har verkligen varit toppen! Hoppas avtalet även gäller till framtida beslut, jag menar den dagen Landstinget skall spara in på något annat i vårt sjukhus. Förvara handlingarna i kassaskåpet är ni snäll, för kommande generationsuppbyggnad.

Tack Sorsele kommun för den kvantitet ni har och har haft på hela denna resa genom att oavbrutet informerat byborna om ert förfarande. Ni har verkligen gått ut med informationen på ett bra sätt.

Ja! Men nu när ni är klara med era förhandlingar med Västerbottens läns landsting och tryggheten infinner sig i kommunen, kan ni tänka er då att stå upp och hjälpa andra kommuner som inte har fått den komfortabla sjukvård som vi i Sorsele nu har tack vare er? Men det ska jag inte ens behöva fråga om, det är väl från er sida en självskriven sak, antar jag.

Förhandlingarna påskrivna och klar!  Då kan ni ju utan någon som helst oro för repressalier från landstinget i framtiden gå raka spåret till Lapplandsupproret, och hjälpa till med deras verksamhet för att få en stabil grund inom sjukvården för ALLA I LAPPLAND.

Ja tar detta som ett övertygande ja från er så jag tackar på förhand för er givmildhet.

PS. Jag tänker även passa på att skicka en kram, speciellt till de politiker som har angagerat sig till att ringa mig, det var schangdobelt av er. DS

Kramen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.