”En dag på stan” Endera blir det Jokkmokk eller Lycksele

Jag råkade läsa i tidningen Aftonbladet i dag, att Annie Lööf, ni vet hon näringsministern och Centerpartisten.. har spenderat med glitter och glamour, ”Man tager det man haver” sa hon och brände upp något mot 162 000 kronor och jag är ju inte sämre än att jag inte kan låta bli och ta efter, vi är ju så, lite till mans även de som sitter högst på pedistalen, och det kallas väl för avundsjuka.

Ja..a just det! Varför får Annie Lööf rumla omkring med våra skattepengar och inte jag, och varför får Peter O och Jonas Rastad bättre sjukvård än andra? SÅ..  istället för de snygga dyra dräkterna hon har på sig så har Jag skaffat mig en vimpelmössa, speciellt för i helgen och en sparbössa enbart för Landstingsråden. Det är ju ”En dag på stan” i Lycksele närmare bestämt den 18/8 nu på lördag. 

 

Jag har själv sytt vimpelmössan och är väldigt stolt över konstruktionen. Visst är den fin? gjord av en rullgardin, och bokstäverna har jag klippt ut från några av gubbens ur nötta kalsonger, han hade just precis, den färgen som jag behövde. Röda! Ja skratta ni! De kalsongerna kommer från.. Vad heter han nu igen, den där Tennisspelaren? Visst ja! Björn Borg och de kalsongerna går inte av för hackor, så bokstäverna på min hätta är väldigt vääääldigt dyra.

NU BLIR NI AVUNDSJUK PÅ MIIIIG VAAAA..? 

Nu blir det ”En dag på stan” i Lycksele, för där är det fest säkert med glitter och glamour och jag tänker slå på stort. Om jag inte kör vilse förstås och hamnar i Jokkmokk.

 

Jag undrar det jag, om Landstingsrådet Robert Winroth är där, han har ju haft semester och börjat arbetet med det glada humöret. Han ser ju så glad ut på bloggen i VK-tidningen. Han kanske rent av kommer och lämnar tillbaks till inlämningsbössan den där sjukvården som han och hans kompisar i Lanstinget har i sitt förvar.

Men just det! Det var ju så sant jag fick en kompass och karta av min vän ”Cattis” då blir jag nog säkerställd, och hittar till Lycksele. Fast… jag är även dålig på det här med karta och kompass!!! Så ni kan kanske få se glimten av mig körandes ÖVERALLT i Sveriges avlånga land. Nord Syd Väst eller Öst, tur jag har som tröst min Vimpelmössa.

 

 

 

 

2 kommentarer

 1. Annevi Linder

  Svar till Sven. (2012-08-15 22:39)
  Nä nu har jag fått så fina kommentarer att jag bara sitter och inte vet hur jag skall skriva. Men det får bli ungefär så här Sven.

  Jag hamnar alltid i fadäser! Endera så står jag med ENA benet i forsande bäcken, eller också är jag STÅENDE i den lugnaste skogen, finns tydligen inget mitt i mellan för mig.

  Jämarn.. Här och nu kom jag på en sak.

  Va.. fasen, det ligger ju i släkten. DET ÄR JU SLÄKTDRAG!

  Kramen till dig och tack så jätte jätte mycket för den fina kommentaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.