Minskande underskott sa Peter Olofsson.

 

 

Debattsidan i VK:s papperstidning måndag den 10 september ” Minskande underskott i landstinget”. Debattartikel skrivet av Peter Olofsson.

 

Nä! Dra på trissor, tror jag inte alls på. Men däremot tror jag på att du skärmar av dig Peter Olofsson, försöker skyla över, förfinar det som ni har lagt mörka skuggor och moln på, på grund av ditt utspel på debattsidan. Alltså vår sjukvård.

Det du skrev upprepar du åter igen det är inte första gången, så där uttryckte du dig också här i Sorsele när du kom med ditt mörka lockiga hår, och hälsade medborgarna välkommen på Folkets hus. Skillnaden är några nya tillägg såsom ni har minskat underskottet.

 ”Glöm så går vi vidare mot framtida mål” så menar du egentligen med din skrivelse, och den vägen lurar du åtminstone inte mig på en gång till, jag har liksom många andra ändrat riktningen. Nä! Jag tror inte ett enda dugg på dig och din partner Jonas Rastad, han som packade sin väska och flydde till Skåne. Tror heller inte på landstinget över huvudtaget. Tror heller inte på vice ordförande Moderaten Nicklas Sandström, om han skulle ta över.

En undran jag har. Till nästa val tror du Peter Olofsson, att du sitter kvar som landstingsråd?

Till nästa val tror du din kompanjon Kent Ögren i NLL sitter kvar som landstingsråd i Norrbottens läns landsting? För ni har väl näst intill likadana problem med sjukvården. Eller.

Nä! Det här schackdraget funkar inte Peter, vi ser igenom den glansiga plasten ändå.


Jag blir så lessen, arg och frustrerad över hur du i dina meningar i debattartikelns skrivelse, har mage att försöka glänsa, distrahera och förmedla hur RÄTTVIST ni har behandlat, och hur RÄTTVIST ni har fördelat sjukvårdsindragningarna. Så! Nu går jag och kastar debattbladet i mina sopor.


Med icke vänliga hälsningar

Annevi Linder

 

 

 

4 kommentarer

 1. Jerry Sellin Åsele

  Hej Annevi!

  Jag riktigt längtar efter dina omvärldsanalyser i dina blogginlägg, som för övrigt borde vara publicerade i daglig världspress.

  Tack för senast, vi torde ses framöver igen.
  Nu ska jag sätta mig och vänta på ditt/dina nästa blogginlägg, Må så gott, och ha det jättebra.
  Mvh Jerry.

 2. Annevi Linder

  Svar till Sven. (2012-09-12 22:47)
  Klart som korvspat Sven! Sparar jag in på utgifter så blir det mer i börsen
  Nä.. men vad bra, då blir det inga fler sjukvårdsindragningar heller framöver, nu när underskottet har minskat, då kan de ju börja pytsa tillbaks lite i sänder av det som dom har tagit, de kan ju börja med Dorotea. Sedan kan de lite i sänder lämna tillbaks alla ambulanser som de stal.
  Herre min ge då blir det bättre och bättre och det sätts heller inga fler liv på spel, och vi kan blicka tillbaks, glömma och le mot framtiden med Peter Olofsson i spetsen och Jonas Rastad som blivande Herr dator linje från Skåne som skriver.
  GLÖM INTE ”KOM IHÅG LISTAN” PETER, VI BEHÖVER MER PENGAR, PYTSA ÖVER LITE GRANN ÄR DU EHH.. SNÄLL, DU KAN DRA IN PÅ PERSONALSTYRKAN I LYCKSELE GÅR INTE DET SÅ PRÖVA MED PERSONALKLÄDER. DE BYTER FÖR OFTA, EHH.. KLÄDERNA NÖTS OCH DET BLIR DYRT MED TVÄTTMEDEL. FÖRSTÅR DU PETER! EH.. DÅ F ÅR VI TILLBAKS PENGAR OCH DÅ KAN DOROTEABOR ÅTMINSTONE FÅ TILLBAKS STOLKARMEN I VÄNTRUMMET. PENGAR SKA LUFTAS EH..

  Nä..ä vet du vad jag tror inte ett dyft på vad Peter Olofsson sa härom dan.
  Tack för kommentaren Sven och kramen till dig.

 3. Annevi Linder

  Svar till Jerry Sellin Åsele (2012-09-12 21:17)
  Nä Jerry, så långt kommer inte jag på skrivarsidan, och jag tror nog inte heller att jag skulle vilja. Jag är väl som Ferdinand under ekträdet, jag är nöjd och glad att bara få sitta här och skriva mina bloggar, rita mina bilder, måla och så vidare.

  Ses! Det torde vi nog göra, vi ska ju ge järnet vad det gäller LAPPLANDSUPPRORET och nästa möte blir ju i Dorotea.
  Tack för din fina kommentar

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.