Arbete, sjukvård, rätten att leva i inlandet.

 

Ingen politik skall ha rätten att ta vår frihet, friheten att lev i trygghet, och ordet politik är ett namn som jag ratar för bakom lyckta dörrar kan man skönja förtrycket. Förråder du mig, så förråder jag dig, men kliar du mig så får du dubbelt så mycket tillbaka.

Den Moderata politiken är den bättre än den Socialdemokratiska? Är Socialdemokrater bättre än Centerpartister eller vänsterpartister eller… Ingen tycker jag är bättre än den andra, för alla smusslar med varandra, och vem är den starka som lägger mera ved under den glödheta Svenska brasan? Kan det tänkas det är dags att finna den rättsliga Skandinaviska kartan.

@aja

 

 

2 kommentarer

 1. Sven.

  ”Frihet är de bästa ting”, i en dikt eller sång tror jag?
  Fortsätt, det Du kläder i ord har nog många i tankarna.

 2. Annevi Linder

  Svar till Sven. (2012-09-18 22:42)
  Kan någon känna friheten när makter och korruptioner, visar den smalaste vägen.
  Tack så jättemycket Sven för den uppmuntran du ger mig att fortsätta skriva. Kramen till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.