Kan ta rebellen till din hjälp!

Och så har näst intill en ny dag gått, och jag drömde om rebeller i natt, och en av de liknade Lennart Holmlund, ni vet kommunalrådet i Umeå. I och för sig så är han ganska söt gubben, charmig som ett troll och ”spjuvrig” i ögonen går på ett gulligt sätt och verkar vara sjutusan till rebell och ledare. Det gillar jag!

Bara synd att hans synsätt har ett kortseende. OH… vad han skulle passa i basker, kanske han skulle profilera sig mer med basker, exempelvis i SVT:s webb tv. Då är det ju ingen som kan säga att han inte vågade.

Nä.. nu blir det smörstekta kan ta reller som hjälp till magen, för det var det första jag såg bland buskar och snår när jag slog upp mina blå i morse, och till efterrätt ett äpple.

@aja

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.