Inga frimärken i skogen.

Huuuuva.. så kallt det är i den vackra outbyggda Vindelälvens klara vatten. Brrr..men politikens orättvisor försvann då jag hamnade i badet, härliga tider vilka gudomliga vattenfall vi har här i inlandet, bättre och roligare än en plast rutschbana på Liseberg.

Nu blir det att finna min bag och tända elden med det samma, hänga upp kläderna på björkarna.  Tänkte sen skriva brev till min väninna. Men eftersom det inte finns några frimärken att köpa här, och ingen postbil kommer så får jag nöja mig med röksignaler. Ni ska få se att min vännina kan läsa brevet.

Innan jag åkte iväg så hörde jag att POSTEN FRIMÄRKEN kundservisen i Kiruna har flyttats till både Danmark och Kista, undra hur många anställda som då blev utan arbetet och fick gå. Förresten är det ett statligt verk POSTEN, likväl som SOS ALARM i Skellefteå? Det skall ju också upphöra, och har gjort mången folk upprörda, men som sagts, ännu är vi inte rådlösa.

Åh.. vad härligt med eldens sprakande och den fullkomligt goda värmen! God natt på er vänner, och inte trodde jag att ni skulle följa efter.

@aja  

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.