Svarskommentar till Sven igen!

 

Ja ha hitte Carlg.org/health.htm, hä var´t Carl Grindes blogg å hä va intressant å läsa, mycke om naturmedecin.

Men Atlaskota hitte ve inte på Sverge karta, närmäst var´t NIKKALOUKTA, men hä ä kanske ett tecken för att ve hitte rätt å på att ja ska nick ofta helst tri gången om dagen för då kanske hä ge sä baki nacken, gympa du vet!

 

 Si du Sven sä vackert e landskap vi ändå ha hänna oppet linjen, mång byana och städren, hä ä ba synn att politiken spela ve oss människen som chackpjäsen.

Ja kunn hör dem säg! Ja men nu tar vi och börjar överst på kartan och flyttar servicen, gör indragningar inom vården eftersom vi går nedåt. Till slut så blir det tomt och vi kan äntligen på riktigt använda råvarorna för oss själva och för heeeeela  södra Sveriges räkning. Vi blir ett enat folk och då får vi makten över lappeländet. Men dem ha int räckne ve "LAPPLANDSUPPRORE" Du vet ju hä Sven att lappa dem bryck smyg sä fram som indiana, man märk in´t å dem förn´s sen.

Nä nu ska ja slut! För hä ä svårt å nick samtidigt som man skriv. Tack (nick nick) för komen (nick) tarn Sven ,ve hörs nå sen.

 

@jakobina å Valle som va kartläsar´n i Atlas´boka

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.