Pressmeddelande från SVT(Sveriges television) Direktsänd debatt inför folkomröstningen.

Har fått tillåtelse av SVT att få nämna detta pressmeddelande i min blogg. Läs nedan!

Folkomröstningen om vården i inlandet den 8 september är en viktig händelse i länet. För första gången någonsin anordnas det en folkomröstning i ett landsting. Ämnet för omröstningen är också något som väckt ett stort engagemang hos många Västerbottningar.

Detta gör att Västerbotten kommer att satsa extra på bevakningen av folkomröstningen. En del i detta är att vi kommer att anordna en direktsänd debatt för att ge alla länsbor möjlighet att höra argumenten för och emot ställas mot varandra.

Debatten kommer att genomföras i Medborgarhuset i Lycksele på kvällen onsdagen den 28 augusti. Vi kommer att direktsända debatten på vår webb, den kommer också att dominera nyhetssändningarna i TV under den dagen och dagen därefter. Självklart kommer de som inte har möjlighet att se debatten i direktsändning att kunna se den på SVT Play i efterhand.

Jag säger bara ett stort TACK till SVT som fixat sjukvårdsdebatten.

Vad jag också har förstått så kommer det att finnas huvudtalare, och debatten är även öppen för alla, där vi i publiken får deltaga.

 

 

 

Peter Olofsson (S) och Karin Lundström (S) och Robert Winroth (MP),  med kompani. Ni ställer väl upp? Tänk nu får ni verkligen ett gediget tillfälle att ifrågasätta varför vi som medborgare och som skattebetalare till landstinget KRÄVER tillbaks den bassjukvård som NI har berövat oss här i länet.

Ni får även tillfälle att förklara era tankar i en direktsänd debatt i SVT, istället för att ta till olika metoder och informationskanaler där ni beskriver sjukvårdssituationen i länet eftersom ni tycker det passar er, just för den dagen och tidpunkten.

 

 

Åter igen Tack SVT!

@ Annevi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.