Hänna gick hä då in´t å bada !

 

Jag skull ta mig ett dopp medans de andren plock´e skräpe. Ja, hä va frivilleorganisation som sammlä sä på SJ-station mellan klockslage 18.00 – 20.00 i kwäll. Om ge unner varför däm gjort hä, sä var hä för å snygg opp samhälle. Dem va…. Ja men hm… 15:tan stycken DEM GJORT HÄ BRA vill då ja ba säj hä blev 4:a släpvagna full vä sörja inn i blå sopsäcka.

Jaaaa…. Ja ides in´t hjälp till, ja kännt mä lat ville hellre ta ett kvällsbad. SKULL  IN´T HA GJORT HÄ SKA JA BA SÄJ.. Hä va sunner släje  glasflasken på bött´n, plast påsan´a å mycke utå de där´a hadd flyte ilann, låg å skvalpe mot strann`a.  För å in´t tala om hund..bajse (nu va ja fin i ol`e) hä låg som e täcke på gräsmatta å dessutom sä åkt ja på blåskatarr. Är hä kommun som ha hann om vattne å område?

Hort hä va! Bunta ihop sjöööö..n å gör en stor h – vetes golfbana, eller en sandstrandswollybollplan eller en stor´en lekplats för ong´a. Ska man ha en badjö i kommun ska man väl si till att hä  runt sjöööön skin,  å ä fint.

In´t vill väl turist´a bada i tocken dära gyttja. Sä hä ä sänna…

         –  Men Jakobina! Ska man inte sopa framför sin egen dörr innan man träter på andra?

         –  Jo…ooooooooooooo.

          – Ja men då så…

          – Hä skit ja i!

    

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.