Jaha.. Nicklas Moderatgänge.

MEN SKÄRP DÄ! GE DRA JU ÅT LIKA MYCKE NORRLANDSBÄLT`E SOM ANDREN.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HUR FAS`N HA DU TÄNKT HÄ?

Skull du kunna förklar bättre hur hä gå till ve de där´a som ge kall digital test´e? Vadå gör´a  en självmätning! Vaaa.. äää… hä å hur gör man? Ja tro ge håll på å val göjvutt på lansting´e. Tro ge all gamlinga kunn ve å gör na tester själv? Hä ä väl in´t all som ha följe ve tekniken. Åh.. om ja då ä oroli å vill prata ve nån ini Waranrumm´e, hur tänk ge då om ja få fråg? Vem ska ja då prata ve? VÄGGEN ELLER! HAN GE JU FÖR BÖVELN INGE SVAR…

Men ge kanske ha tänkt till å kanske satt opp en telefonlur, sä man kunn få ring till ge om man sitt där å ha frågen ini huvv´e, å ä vettskrämd över hur man må. Men hä tuvell vara en leksaks telefon förståss, eller sä svara den där´a kvinnliga robot´n ve VAR GOD DRÖJ…… DU STÅ PÅ TUSENDE PLATS´N I KÖN. TACK FÖR ATT DU VÄNT.

 

Men Jakobina…. nu är du burdus…..

Anneve! Hä ska du vetta ja tänk in´t krus töcke där´a som in´t ä riktit törr bake ör´a. Tro du han ha vure å titte hur hä syn ini de dära rumm´e, hä ä för långt in i inlann´e? Åh.. skull han ha vur´e hä skull han väl ha täje bättre kort´a än ba på DÖÖÖÖR`A där hä stå WARANMOTTAGNINGEN. Ha du in´t läst bloggen hans?  Förbanne om man in´t förstå hur man gå till väga ve test´n då kunn man väl för ini… just hä, in´t heller skick in digitalt. Vi ska väl ändå få ha en rikti läkar framför öga när vi ä sjuk å in´t nå knapp´a man tryck på för å själv skick in en warananalys. Va val nästa steg?

Tyst nu Jakobina, nu skriver jag inte mer!

Nu förstå du att hä….. att hä ä min tur å va på bloggen, du ha var´e hänna flera vecku å sätte in bilden på nå jäkla nybygge mens ja ha fått sitt å vänt på att du skull skriv ått mä om landstinge, moderat´a å den här´a politiken som håll på gå överstyr. Hä si du väll, dem dra ju in på allt ve bälte, till ock me magana vår´e å sä krymp dem fjäll´e.  Sä hä ä sänna…

Hmmm…

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.