Stefan Löfven (S) kommentera folkomröstningen!

Nu är det dags att du ger kommentaren till det som sker och det som har skett inom folkomröstningen för en tryggare vård här i Västerbotten. För det kan väl inte vara så att du har missat hela den vård process som har varit i ett och ett halvt år. Din tystnad i detta sammanhang liknas med Statsminister Fredrik Reinfeldts Moderatens uttalande när han mötte en reporter i Umeå för cirka ett och ett halvt år sedan. Jag skriver det igen hur denna Statsminister ungefärligen uttryckte sig när reportern undrade hur han ställde sig till sjukvårdsindragningarna i Västerbottens län . ”Det har inte vi något att göra med hur Landstinget löser detta med den ekonomiska biten”. Den enda skillnaden var och är att Fredrik Reinfeldt (M) svarade med en snabb mening och du var och är tyst i denna livsviktiga fråga.

På eran hemsida www.socialdemokraterna.se uttalar du dig som den du är Partiordförande inom Socialdemokratiska partiet med dessa ord. Jag citerar ” Som socialdemokrat står jag upp för människors lika värde. Det innebär för mig att vi skall ha ett samhälle som bygger på alla människors möjlighet att utveckla sin frihet. Det kräver ett samhälle som är både solidariskt och RÄTTVIST”

Partiordförande Stefan Löfven! Jag har frågor till dig.

Tycker du att Peter Olofsson Socialdemokrat och som ordförande, och landstingsråd i Västerbottens läns landsting har betett sig som den sanna Socialdemokrat som du nu har uttalat dig på Eran hemsida?

Tycker du att  Peter Olofsson Socialdemokrat, Jonas Rastad professor i kirurgi och som var tidigare sjukvårdsdirektör inom hälso- och sjukvårdsnämnden i Västerbotten uppförde sig charmant mot oss invånare i Västerbotten?

 

Du säger citat 2 ” Jag vet att det nu runt om i landet finns en stor lust att samlas, att gå vidare, utveckla våra ideer om samhället och att vinna valet 2014. Det kräver hårt arbete, det finns inga enkla lösningar men vi kommer att klara det” citat slut.

Tycker du att Peter O (S) och Robert Winroth med flera har sänkt socialdemokratin till botten, genom sitt ageranden vad det gäller sjukvårdens indragningar i Västerbottens kommuner?

Om du nu är rädd om ert anseende och vill ha en rättvis fördelning som ni nu säger, varför har  ni då låtit Landstingsrådet, och Jonas Rastad, och Miljöpartiets Robert Winroth försvåra läget för er?

Det är dags att du träder fram och kommenterar  om ni brinner för rättvisan, annars drar Svenska folket alla Socialdemokrater efter samma kam. Vill du det? Ja det var bara några enkla frågor som jag anser du skulle kunna svara på.

 

 

Hälsningar Annevi Linder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

      Tack Kinna!
      Har endast lagt ut det på Stefan Löfvens facebook sida/ Kramen till dig och tack för kommentaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.