Men bunt ihop dem till en å samma färg!

jakobina och politiker klar 1

 

Hä val ju dyrt de här, å håll måla till sä mång politiker. Hä ä ju köstsamt ve pensl´a, sä hä ä lika bra åh… bunt ihop dem till en å samma färg. Nä men för F….n lätt dem få en färg som pass dem bättre grå eller svart som exempel. Förlåt mä men nu val ja arg…

Ja men ge förstå ja läst i en artikel att forskar´a ha vask´e fram att politikerna stjäl idee´a ifrån varann, åh.. hä ä in´t heller inbillning´a skriv dem dem som vet åh.. källa verka kömma  från [email protected]. Vicka jä… fegis´a. Kunn dem in´t hitt på nanting själv.

Dem ta idee´a ifrån motståndar´n å blann inn hä ve sina egna förslag´a, precis var å en ut´å de här´a pampa. Ja unner ja hur dem gjort  i skol´a för å få bra betyga? Åh om dem kunn stjäla idde´a utå varann……… Nä hä kunn ja då in´t tro att dem då å skull kunnnnnnn…a  nagga….båll´e  fruss´e kass…….

Hallå stopp jakobina! Det ordet sväljer du ned fort som tusan. Så säger man inte om de politiska partierna som försöker hålla upp Sveriges avlånga land.

Vars fick du lufta ifrån å skull in´t du gå å lägg dä i säng´a å söva, å sä kunn du ju stöpp nalta bommul´a i öra.

Nej inte än…

Bån´a dem bryck gå isäng ve nie tin. Nu vill ja fortsätt.. Ja sä hä ä bara sänna

Ja skull å villa veta hur den här forskningen tänk. Dem skriv att Svensk parti´a ha blive mer lik varann. Sä dem mena dåååååå.. att hon den där´a kvinn´a i Centern ha blive lik den där´a statsministern Fredrik Regnfällt. Men kär´e forskningsfolk´e va val hä,  om dem blann ihop dem två ? EN HENN!

Åh.. va het hä då om all val blanne ihop till en? En HE..HE..HE..HE..HE..HE..HE..NN.? Ja hä ä ing´e å skratt ått.

Å sä en ann sak till.  Dem skriv att skillna´n inom det borgerliga block´e ha minsk´e å (S) ha  närma sä de borgerliga. Nu förstå ja varför sjukvård´n  ä i bott´n hänna i Västerbott´n

Nä nu är det du som skall gå isäng jakobina.

Jaaa…. jaaaaaaaaaa. Men du glömt @ framför @jakobina

 

Hmfrm……….

 

Förrest´n! De där´a politik folk´e dem lys sä grant ve all färgen, dem ä sä vacker allehop å sä ä dem snäll ve varann. Men ett ska ge vetta hä ä fa… in´t billit ve målar färg´a, sä varför kunn dem då in´t åtminstone enes om en  enda färg, ta gult som exempel. Då lys dem ju opp varann som sol´a å då behöv dem ju in´t heller stäla ide`a mella varann. Då ä ju ett problem ur värl´a.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.