Peter Olofssons blogg om samverkan

Att samverka är väl bra, men jag tycker inte att du och Jonas Rastad samverkade som ordet i sig menas med. I ordet samverkan låter man även de berörda vara med och föra sin talan i dess skeende, och komma överens.

Du jämför även ordet ”samverkan” med att exempelvis åka bil till jobbet. Istället för att åka ensam i var sin bil skulle det samåkas. Jo men visst! Att driftkostnaderna skulle bli lägre och vi skulle slippa bekosta en bil var och en, det funkar dagligen. Hm…

Jag skulle nog tacka nej i en samverkan med er, för ni skulle nog lämna bilen hemma för det mesta och skylla på att bilen var sönder eller att ni inte hade råd med lagningen. Ni skulle nog med alla medel köra i månader med min gamla volvo tills jag hade slitna däck. Nä..ä tack! Ordet samverkan har inte funnits i era tankar, och ni skulle bara säga ”GE HIT NYCKLARNA SÅ SKA VI SAMKÖRA”

Bäst att skriva under

Annevi Linder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.