Edward & Maria! Ska inte barn få ha sommarlov längre?

NI I ALLIANSEN HAR FÅTT STORHETSVANSINNE!

Införa tioårig grundskola med skolstart vid sex års ålder!

Ni tänker förlänga skolplikten för den som saknar behörighet till gymnasiet!

OCH fixa en obligatorisk sommarskola för de som inte har fått godkända betyg i skolämnen!

TÄNKER NI TA MUSTEN UR BARNEN. Hur i h…vetet tänker ni om jag får fråga.

BARN MÅSTE FÅ VARA BARN OCH INTE NÅGRA JÄKLA MASKINER!

UNGDOMAR MÅSTE FÅ VARA UNGDOMAR.

Vad gör ni med de barn/ungdomar som inte orkar, de som ger blanka faan i att ni förlänger skolår i tusen år om det så skulle vara? JOOOOO…. NI SLÅR UNDAN BENEN FÖR DE BARNEN!!!!!! Fattar ni så trögt.

Ursäkta mig , men detta är helt sanslöst hur ni manipulerar med er makt. Att ni inte skäms!

NI SÅLLAR UT DE BARN SOM HAR DET SVÅRT I SKOLAN MOT BARN SOM KLARAR SKOLÄMNEN GALANT.

 

B

Bäst att skriva under

Med icke hälsningar

Annevi Linder

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

 1. Ola Lundgren

  Fast om man tittar på de ungdomar som fått förtidspension de sista åren så har en majoritet inte klarat av gå ur skolan med fullständiga betyg, merparten har gått vägen via de individuella programmen till arbetslöshet, hopplöshet och tillslut förtidspension. Så frågan är om vi slår undan benen för de barnen om vi inte ger dem en extra chans och framför om vi inte visar att vi förväntar oss att de skall kunna lämna skolan med gymnasiebetyg, merparten av de som sitter i fängelse idag har inte fullständiga betyg från grundskolan. Hur många av dem hade kunnat räddas av att vi gett dem ett extra år i grundskolan och hur många har vi dömt till missbruk bara för att vi inte vågar ställa krav och ge dem en extra chans ?
  I sverige är vi så rädda att ställa krav och sätta ner foten att vi kramar ihjäl de som behöver vårt engagemang. Förslaget är bra och det konstigt att vi inte sett det som självklart att samhället skall förvänta sig mest av de vi andra har tappat hoppet för.

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Men ursäkta mig Ola lundgren! Hur fasen vet du att dåliga och ofullständiga betyg gör att ungdomar drar sig till förtidspension, fängelse, missbruk, och arbetslöshet. Det kan väl för fasen vara andra omständigheter som gör att barn och ungdomar hamnar i dessa otrevliga situationer, som exempel och det finns säkert fler än det, är väl alla dessa utförsäkringar där föräldrar har och mår jävligt dåligt utav, att de tvingas flytta bara för att de som nu sitter i regeringen inte ser över hur det är på övre halvan av Sverige. Det ena föder det andra.
   Ge ungdomar en extra chans i skolan, vad fasen menar du med det? Genom att dra åt svångremmen med några extra år än de orkar med! Ja men när den extra chansen inte fungera, vad gör du då? Engagemanget är väl ändock att åtminstone försöka se från grunden barnens och ungdomarnas förutsättningar och deras kompetenser, erfarenheter och så vidare. Värdet i deras personlighet och skicklighet, skulle jag vilja säga.

   Förklara för mig hur du exempelvis skall kunna få en whiplash skadad person med yrsel och balanssvårigheter och en skada i nacken av en bilolycka att kunna lyfta ett bildäck. Är det genom att sätta lagar och stampa ned foten och säga. Du får gå i sommarskola tills du har klarat att övervinna din skada i nacken s¨å att du kan lyfta däcken och gå ut som en vinnare och bli bilmekaniker. Hur gör du då om inte den personen klarar av det. Det är f.n i mig samma sak som de håller på med i skolväsendet, fast i en helt annan vinkel. Hur ini just det skall du kunna få en ungdom som inte klarar av matematiken eller något annat ämne att göra det när det inte går! Lyssna! När det inte funkar…
   Summa summarum så menar du då att om jag som hade dåliga betyg i skolan så skulle jag undertecknat ha hamnat i hopplöshet, i arbetslös, i brottsregistret eller ha blivit missbrukare eller … Nä… nu fasen. Även personer som går ut med toppenbetyg från skolorna och är chefer eller som har åkt på bananskal hela livet och blivit en högt uppsatt tjänsteman kan vakna en morgon och ta till flaskan utan någon som helst tanke att vilja det, eller bli arbetslös eller få ta del av hopplösheten eller hamna i brottsregistret.

   Vi människor håller snart på att vara kallhamrade robotar med inga känslor alls, ingen ödmjukhet eller någon som helst respekt för varandras liv och leverne,. Tutas i att ”huvudsaken det går bra för mig och att man kan se till att släkten också har jobb bredvid så skiter vi i andra” syndromet! Koruption av alla möjliga slag. Och ska vi blanda in annat i smeten så helst så skiter vi då fullständigt i Norr och Västerbotten och övre halvan av Sverige.
   Förresten! Man kan aldrig ”krama” ihjäl en människa, ja i sådana fall skall det då vara av ren elakhet eller ondska.

 2. Inga-Britt Gustavsson

  Håller fullständigt med dig ! Skolan ska enligt lag ge ALLA BARN det stöd dom behöver utifrån deras förmåga .. Och det ska ske på vanlig skoltid .
  Men , kommunerna sparar på insatser i skolan när det gäller stödundervisning !
  Man vill skrika och sparka i väggarna !

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Tack Inga-Britt. Ja.. det ena föder det andra. /hälsningar Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.