Snö och grustippen! Hä ä just va hä äh….

soptippen 2 klar

NU FÅ GE VÄL SKÄRP GE KOMMUN!!

Varför ska ve ha snö åh grustippen hänna ne,et Strandvägen. Hä si ju rent ut för…hm…hm.. ut. Förrut var hä na stor jäkla snö högana som va lika hög som taka vår´e för traktora kömme en etter en åh tippa å snöelände. Åh.. nu ha traktora skötta ut hä sä hä ha vure som na mån lanskapa å är hä fortfarande fast i mindre formata.  SKÄRP GE!

Snö åh… gruse ha åh skymt grannens vehög som dem kämpa ve varje vår, den borde få synas på bättre. För ge ska vetta snyggare vehögs stapel finns int å hitt hänna i Sorsele. Hä val som en vacker tavel när ven ä stapple åh klar, åh då vet man att nu är hä vår, åh snart gå ve mot sömmar´n. Åh… sä skymm ge kommungubba ve na gråsnögrushögan´a sä in´t folk´e få si vacker vestapeltavla. SKÄMMES!

soptippen klar 4

In´t no ve hä, nu köm den dära maskin som ska ta opp gruse som ha siles´e genom snön när hä ha tin´e, ååååååh.. hä damm sä ja hitt in´t åt a Annev´e när ja vill hon nanting. Tvi vale! Man få ju spött damme  hele sömmar halvår´e. Förrest´n! Ge ha väl e industriområde, skeppa å ä där åh in´t inni samhälle..

soptipp klar 2

PS. På de hära kort´a är hä lite mott för va hä ha vure DS.

Hä ä väl bäst åh skriv unner ve namn´e

@jakobina som ha fått grus´`e på klea. Åh vem ska kemtvätt hä…. åh vem ska tvätt fönstra igen… SNART SÄ KÖM JA OPP VE FÖNSTERSKRAPA TE KOMMUNCHEFEN!!!!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.