Nu tar jag strid mot dig! Stefan Åberg nyhetschef på VK

I en artikel i VK fredagen den 7 november 2014 skriver du om det nya programmet ” en dag på slottet” som sänds i kanal sju måndagskvällar kl. 21.00, och oförskämt nedvärderar du mediet Lena Ranehag som är programledaren. Vad har du för rätt i det? Frågar jag dig.

Vad har du för rätt i att kalla detta program för humbug, bondfångeri och ett annat ord som i mina ögon är kränkande ”charlataner”. Om ni som läser inte vet vad det ordet är så betyder det, bedragare, lurendrejare, bluffmakare, humbugsmakare, skojare, taskspelare, hycklare, kvacksalvare.

Jag frågar dig! Hur mycket ansvar har du som nyhetschef på Västerbottens Kuriren när det gäller att redovisa vad som är sant och inte? Är allt det du/ni på redaktionen skriver sanningsenligt? Du nämnde nämligen inte det i din skrivna artikel.

Knölaktiga ord ur en mun som den nyhetschef du är på VK Stefan!

Om du nu inte visste det, så har du här en person som finns på er bloggsida och som tror fullt och fast på ett ”liv” efter döden. Ska du/ni då behandla mig som skit! Nä du!

Varsågod att tvista! Jag är en av de som fullkomligen är den som du vill nedvärdera och som du skriver om i artikeln ” imbecilla debattmotståndare”.och jag motsätter mig i det att jag varken är sinnesslö, förståndssvag, eller utvecklingsstörd som nu det ordet ”imbecilla” betyder, bara för att jag tror på de andliga, bara för att jag tror på att mina nära och kära finns runt om mig och vill kommunicera.

Du borde skämmas! Ordet ”imbecill” innehåller så mycket mer och är kränkande och gammeldags, och det handlar inte enbart om det du har skrivit nu. Tänk efter!

Om inte du nu tror på ”ett liv efter döden” är det din sak och upp till dig, men kom inte och nedvärdera de människor som har” gåvan”. Och du skall vara nyhetschef på en stor och presentabel media tidning. Tycker inte alls att den verkar så rumsren många gånger.

Ta igen dina ord det är det minsta du kan göra!

Med icke hälsningar Annevi Linder

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Jag håller verkligen med dig!! Höll på att sätta frukosten i vrångstrupen när jag läste vad han skrev.
  Inte just om programmet, för det har jag aldrig sett men jag reagerade starkt på hans nedsättande ton på oss som tror på ”alternativa” ting!

  Jag tycker också att vissa som skriver i vk emellanåt är så förbannat klumpiga i sina uttryck och ordval… BRA att du tar upp detta!! 🙂

  Trevlig helg!! //H

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Tack Helena för dina ord och vet du vad. Jag hade tänkt skicka tillbaks papperstidningen som en reklamation på felskriven vara och ville få pengar tillbaks åtminstone halva prenumerationen. Men ångrade mig i sista minuten, det skulle bli alldeles för dyrt med frimärken. Så därför ligger VK:s papperstidning i sorterings kartongen där vi slänger sorterings soporna. Ja nu var jag inte snäll men det var inte han heller. Och till dig önskar jag detsamma Trevlig helg Helena.

   Hälsningar Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.