Edward Riedl! Det blir nog bra ska ni se.

 

Oroa dig inte i onödan, ni tar nog säkert hem segern med hjälp av SD, och inte är det precis fegt det ni gör heller tycker då jag. Ni är ju riktigt duktiga på att vara Sveriges schackpjäser i dramat. Ni har verkligen gjort som förra Statsministern Fredrik Reinfeldt sa. ”ÖPPNA ERA HJÄRTAN”.

Ja men jag tycker faktiskt det, för annars kan ju Socialdemokraterna och Miljöpartiet klara av alla de löften som de lovade de Svenska medborgarna, och det går ju inte absolut inte. De har ju i jämförelse med er ”STÄNGDA HJÄRTAN”.

Jag tycker också det är bra att ni ökar i procentantal och att Sossarna backar i statistiken, jättebra att ni innan valet valde att samarbeta med Sverige demokraterna, ni håller då vad ni lovar . Eller har jag fel i det? Gjorde ni inte det?  Det blir säkert nyval ska du se, och då tänker jag rösta på er och var inte allt för orolig slappna av nu från bloggandet, för det är ju fars dag på söndag.

Ni gör säkert schack å matt, och tar tillbaks det attraktiva regeringspodiet. (host och harkel) ursäkta mig, förlåt så hemskt mycket men jag har åkt på viruset sarkasmer, och den bakterien är inte bra man får oftast gå och skämmas.

Kram till dig Edward

Önskar

(Host) Annevi Linder

– Host harkel snörvel förbaskade vinterviruset, förlåt ber så mycket om ursäkt igen.

 

JAKOBIIIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……

 

 

jakobina och debatt klar

-Jha va är hä….Du behöv väl in´t vrål sä all vaken.

-Nu har du varit framme igen!

– Va då!  Hä ä väl klart ja titt fram, när du hyt sänna.

– Det här har inte jag skrivit, du vet vad jag tycker om Moderaternas framfart.

– Gu förlåte.. Ja skull ha ett svenskprov id´a å visst som in´t va ja skull skriv om, sä ja tänkt en Edward Politik va ett bra allternativ. Hä ä sä mång som vill ja ska ta en kurs i Svenska, sä ja gjort hä, å sä slipp du ju översätt min bondska.

– Ja men du behöver inte skriva under med mitt namn.

– Rådd bara in´t för hä. fingra på tangetborde for på bokstävren utå bara fartha.

-Och det vill du jag skall tro på

– Tro va du vill, hä va sä hä gick till, ja hann som in´t änner på unnerskrifta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Tack för din jätte jätte fina kommentar Petra.
   Att detta få höra av sina barn att ”Jag är stolt över dig!” de orden kan inte köpas för pengar, och om jag så skulle bli bjuden av någon annan flera miljoner kronor för de orden du har skrivit till mig i din kommentar, skulle jag för mitt liv inte sälja. Jag skulle utan tvekan ifrån mitt innersta själsliga hjärta tacka NEJ till det miljonerbjudandet!

   Så värdefulla ord du ger mig <3 Åter igen! Tack för din jätte jätte fina kommentar dotr´a min och många många kramar till dig// Från den rikaste Mamman i hela världen för jag har barn som är stolta över mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.