Hää.. hjälps in´t

Ja ge förstå ja  ä sä kär i Stefan Löfven, ja ge vet en denn politikern charmtrölle. Gu….. sä fin en personlihet han ha. Jäman säg då ba ja. Åh full i faa..n ä han å, hä syns inni öga. Hä ba glitter uttå spjuvra, men valh han ghälakt då är ha ba å gå unna. 

stefan klar 1

Men ja ha en hälsning till han. Om ge in´t nu ska dela opp ge å stå på bena själv till de hära nyvale. Sä hjärta du! Valh kompis ve Vänsterpartie. Ja du vet den där´a go göbben som verka ha tålamode å va jäklit snäll fast han ä en rebell. Ja men han ha garychabanne som kunn sträckes hur långt som helst, men när hä  ä no sträck då släpp han tag´e å då valh hä in´ rolit för dem som stå i den andra enn….

stefan klar 2

Sänna varth han på korte som vart täje. Nja ge få förlåt om ge in´t syns som ge bryck synes på tv:n, men huvusaken ge si jag. Nog rom hä…

Ja ha två stycken till ja tyck om å hä ä Åsa Romson, hon ä liksom enkel i sätt´e, åh ja tro  att hon ä en som kunn ta hä lugnt när andren böre på ravel för mycke. Hänna kömm hon!

stefan klar 5

 

Nä… men hon varth ju in´t lik sä, ja men visst si ge jag oppa hårsvalle  hennes iställe? Åh sä tyck ja om en till åh hä ä. nu ska vi si om ja få fram hon….

stefan klar 4

Hä ska föreställ Ulla Andersson I Vänsterpartie. Jäklar i de hon ä jordnära ve föttren. Hon stå starkt på jol´a. Ja såg hon i debattn förre veckun åh jäman va hon kunne diskuter, hon va som en mamm  åt Alliansen å sa va hon tyckt å tänkt. Gå unna från sannlå´a om ge ska slöss om en sunner hink. Jå en denn tanta är hä rutern i. Sä hä ä sänna…

Nä nu gett ja slut, men jäman om ge skull slå ihop gere gener då valh hä grejt.

Gonatt åh söv gött önsk hon som skick hjärtan till ge all fyr´en, åh hon het…

@jakobina

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.