Edward Riedl!!!!!!

Senast ikväll så läste jag på facebook att ni inom de borgerliga partierna RÖSTADE NED regeringens jämställdhetspaket som skulle hjälpa kvinnojourer runt om i landet. 70 miljoner kronor mindre per år 2015-2016. och 150 miljoner mindre per år 2017-2018.

4 frågor till dig Edward,

VAD HAR DU FÖR KVINNOSYN SOM INTE VILL ATT KVINNOJOUREN SKALL FÅ DE PENGAR DE BEHÖVER FÖR ATT HJÄLPA DE UTSATTA KVINNORNA HÄR I SVERIGE?

HAR DU NÅGON EMPATI FÖR DE SOM HAR DET SVÅRT?

HAR DU NÅGONSIN UPPLEVT ELLER SETT ATT NÅGON AV DINA NÄRMASTE BLIVIT SLAGEN ELLER BLIVIT BEHANDLAD SOM SKIT, OCH INTE TAGIT SIG IFRÅN DEN SOM SLÅR?

HAR DU NÅGON GÅNG SETT HUR BARN INOM FAMILJER FÅTT STRYK ELLER HUR DERAS MÖDRAR BLIVIT HOTAD?

Alltså du och dina inom Alliansen borde SKÄMMAS rent ut sagt. Men vad ordet ”skämmas” betyder vet ni väl inte inom Alliansens dörrar. De som inga känslor har de kan heller  inte sätta värde på hur andra mår, utan de tänker enbart på sig själva. TÄNKER DU ENBART PÅ DIG SJÄLV! För annars skulle du rakt upp och ned gå ur det Moderata fästet,den gången de borgerliga partiet röstar ned pengar till kvinnojouren, och det är bara ett exempel på vad ni har förstört för oss som kämpar på golvet. 

Dessutom innan detta höstval bekom sig så gick många av er Moderater över till Sverigedemokraterna.

HUR KAN DU/NI SÄGA ATT NI INTE VILL HA SD I REGERINGSBYGGNADEN, MEN SAMTIDIGT LÅTA SD FÅ CHANSEN ATT FÄLLA BUDGETEN BARA FÖR ATT NI SJÄLVA VILL HA MAKTPOSITIONEN? Om det är någon som inte vet vad de vill så är det ni Moderater, med ert bihang som ni har med era ords talanger kuvat.  ”ÄN SLANK HAN DIT, OCH ÄN SLANK HAN HIT” Det är just precis det du skrev om i bloggen din som överskrift,som just händer er själva inom politiken.

 

Med icke hälsningar

Annevi Linder

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.