Edward Riedl! Vågar du inte kommentera.

Vågar du inte svara på mina frågor som jag skrev i sista blogginlägget, eller är jag inte värdig som medborgare att få din svarskommentar. Om du nu har lyckats undkomma mina bloggar så hoppas jag att du någon gång fastnar för att läsa. Eller är de för enkla och för förvirrande? Jag har bloggat sedan 2009 och ditt namn har varit med flera gånger på överskriften, kan inte tänka mig att du har gått miste om det. Dessutom kom nästa slag för kvinnor som har blivit misshandlad, det kan du läsa här och svara.

Idag Tisdagen den 17/12 hörde jag att polisen har haft order om att dokumentera och registrera kvinnor som har blivit utsatta. Det har funnits detta sedan 2002 till dagens datum. tack ock lov så har det stängts enligt polisen. Nu ställer jag ytterligare en fråga till dig.

Är det inte mobbaren som har problem, och inte offret? Vad tycker du?

Så nonchalera inte folk som vill ha svar på frågorna. Diskutera, i stället för att använda din blogg till reklamsyften.

Sådär nu väntar jag på ett svar!

Hälsningar Annevi Linder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.