Kunde inte låta bli!

I Stensele finns en affär med många utrymmen där de har möbler, belysning, mattor, tyger av alla de sorter. Presenter, virk och stick garn, och mönster lika så. Gardinstänger och rullgardiner och många knappar små. Rum efter rum är det fullpackat med saker.

Förlåt  R och A! Men jag kan som inte låta bli att blogga om ert företag RA:s MÖBLER OCH TYGER för att inte tala om presenterna som finns i affären. Har som försökt att hålla fingrarna borta från tangenterna, men totalt misslyckats. jag tycker att affären är mysig och hemtrevlig, så då är det också väldigt kul att kunna blogga om det.

 

 

image

Jag brukar som gå in där ibland och för någon dag sedan behövde jag en dragkedja.

De som inte vet om var affären ligger så  finns RA:S MÖBLER OCH TYGER precis bakom mataffären HANDLARN  I Stensele.

Som ett exempel! Om ni råkar gå in och hitta ett garn som ni gillar och vill virka, så kan ni ju virka sådana här tofflor.

image

 

Och som ett annat exempel……..så köpte jag för någon månad sedan en miniatyr stol där mobilen skall vila När jag inte behöver den.

Halååååååååå… hä ska in’t vara nån mobil i min relaxe stol. hä ä min stol åh där ska ja sitt när ja behöv lugn å ro. Här finns olika färgen må ge tro, men ja fick Anneve till å ta himmels blå. Ja älsk den färga. Sä hä ä sänna…

Hörd du Annevee… en den bild’n ä ju ba sä mörk in’t si dem De dära tofflen du ha virke å täje kort på!

Ta e kort på ja istället där ja sitt i blå relaxe stol’n min. förrest’n nu ha ja vänte no läng på att du skull skriv namne på stol’n sä dem vet, dem som si stol’n att blåstol’n ä min.

ja.. Men oj… Okey då

 

image

 

Men.. Hallå! kunne du då in’t bättre…

johoda.. Kolla här

 

image

 

Ja.. Men nu varth hä ju rätt. Pass på nu å hannel före jul om ge behöv nalta julklappar där’à  RA:S MÖBLER Å TYGER.

Ja… Säj som Annevee…

Som exempel sä kunn ge ju köp en sån dära relax stol som ja nu ha. Visst ä han fin?

Nä.. ha hä sä bra nu på kvällskvist’n

Hälning från @jakobina å Anneve

Ja men så var det med det// kramen

 

6 kommentarer

 1. YvonneS

  Hej Annevi!
  Jag tror inte att R % A misstycker för din PR av deras mysiga affär!
  Du är bara BÄST!!!!
  KRAMEN IFRÅN MIG<3 / Yvonne

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Tack Yvonne! Nä jag hoppas inte det för jag kunde som inte låta bli att skriva. Jag tycker faktiskt att det är mysigt att gå i rummen där,det är många varor som har Fått plats i alla dessa salar. Dessutom har det ju varit gamla sjukstugan och jag hann med lite hur det syntes då på den tiden. Jag tror de har fortfarande kvar skyltarna där det står kök, personal och så vidare. Tack åter igen för din fina kommentar och kramis till dig.

 2. klas kroik

  Ja du Annevi jag är facinerad att du hos en torrboll som jag kan väcka positiva tankar om företagsverksamheten i Stensele.Hur kan du med positivt tänkande påverka mig att bli glad att ha nära till både RA s och handlarn heder åt dig Klas K.

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Hej Klas.
   Nä.. Men.. Ja jag vet faktiskt inte hur det blev så, men jag blev jätteglad för de orden du har skrivit. Tack för din jättefina kommentar// Hälsningar Annevi

 3. Agneta Fredriksson

  Tack Annevi för dina fina ord om vår affär. Det värmde! Man blir glad när man får positiva kommentarer för allt jobb man lägger ner. Kram från oss på RA:s

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Jo men det är väl jag som skall tacka er för de fina kommentarerna som jag har fått, och glädjas för att ni blev glada. Många kramisar till er och även till Jennie Lindkvist ”HANDLARN ” som gav mig en fin kommentar på min facebooksida för blogginlägget ”handlarn” i Stensele // kramar Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.