Edward Riedl (M)

Midsommar med frieri

Igår friade jag till Lena. Hon svarade ja. Bröllop inom ett år. Solen sken vid stugan och havet glittrade. Därefter blev det dans runt midsommarstången.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , , , ,

22 kommentarer

 1. Anders Sjölund

  Härligt!
  Stort Grattis till er båda två och lycka till.

  Med varma midsommarhälsningar från Anders S & Tina i Spanien.

 2. dåligt omdöme

  Ja svarar man ja till dig har man dåligt omdöme det är ett som är säkert.

  Så du har råd med en stuga OCKSÅ? Ja herregud, vissa är rika så det består. vissa har ingen inkomst till hyran för man är för sjuk för att jobba och har blivit utförsäkrad.

 3. jehovas

  Fin bild. Nu vet jag vem som är fotografen till alla de där broschyrerna som jehovas vittnen delar ut :=)

 4. lf

  Grattis! till bröllopet.Jag önskar er all lycka.Felet som du gör är att presentera det på din politiska blogg.Jättefel Edvard!Du har kritiserat mig för att inte läsa din blogg rätt.Du har också kritiserat mig för att sympatisera med terrorister.Det var ett uttalande som tog mig hårt.Hur kan man bara säga så.Jag ser en fördel att du tar en blogg för familjen.

 5. Edward Riedl

  Svar till dåligt omdöme (2010-06-26 12:10)
  Ytterligare en i raden av kommentarer du kan känna dig stolt över. Den visar verkligen ”mitt” rätta ansikte… Eller hur.

 6. Edward Riedl

  Svar till lf (2010-06-26 19:59)
  Tack. Men precis som på de flesta andra politiska bloggarna blandar jag politik med livet i övrigt. Det är helt upp till dig om du vill eller inte vill läsa den. Men som jag konstaterat många gånger tidigare så läser du vidare trots att det ibland blir lite personligare. Tro det eller ej. Men alla är inte som du. Det finns många som vill få även dessa delar när de läser min blogg. Jag försöker skriva en bred blogg som skall göra aatt många vill läsa den. Sedan är det upp till dig och andra som läser den att göra det eller inte.

 7. Edward Riedl

  Svar till socken (2010-06-27 14:57)
  Nej, jag hade ingen slips när jag friade. Det var för varmt för sådan klädsel. Enkel vit skjorta var det jag hade.

 8. Edward Riedl

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-06-27 19:46)
  Även fortsättningsvis kommer det huvudsakligen att vara politiskt innehåll. Men kul att även du tillhör dem som gillar ett och annat alldagligt inlägg från verkligheten.

 9. lf

  Ursäkta att min kommentar kommer sent.Jag trodde i min enfald att VK hade inrättat politiker- och opinionsbloggar
  för politik.Om jag är intresserad av dina politiska utspel så är det väl svårt att läsa och urskilja dem om du blandar in familjepolitik.Det var en billig poäng ER.
  Många politiker tycker att de för inte vara ifred i privatlivet.Jag ställer en sista fråga.Tycker jag som väljare har något att göra med ditt privatliv?

 10. Edward Riedl

  Svar till lf (2010-06-29 20:16)
  Vad jag än skriver och hur jag än skriver kommer du att misstycka då du verkar ha bestämt dig för detta. Om du nu irriterar dig så mycket på hur jag skriver så finns det faktiskt andra bloggar du kan läsa. Jag kommer även i fortsättningen att skriva om politik med vissa inslag av livet i stort. Det var min ambition från början vilket jag också deklarerade i ”bloggar om”. De flesta uppskattar dessa inslag från livet i stort. Ingen tvingas som sagt att läsa min blogg mot sin vilja. Jag hoppas du fortsätter att läsa och kommentera min blogg – Men jag kommer att fortsätta skriva som jag gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.