Edward Riedl (M)

Gott nytt år!

Ett gott nytt år önskas alla er som följer min blogg. Själv kommer jag för första gången att fira en nyårsafton med bara närmsta familjen. Inga gäster och inget gå bort. Det blir bara jag, sambon och dottern. Efter en hektisk höst känns det riktigt bra. Vi ska spela spel, laga mat och efterätt tillsammans och se fyverkerier vid tolvslaget.

Edward Riedl (M).

13 kommentarer

 1. Conny Forsström

  Drar Riedl och moderaterna några slutsatser inför det nya året gällande ökad barnfattigdom, ökat ”uttag” av försörjningsstöd och fler som utförsäkras ur sjukförsäkringen (som SKA ha sjukförsäkring)? Jag utgår från att moderater och övriga alliansare INTE kommer att göra det bättre för dessa grupper!

 2. Edward Riedl

  Svar till Conny Forsström (2010-12-31 14:31)
  Vi drar många slutsatser kring det som händer. Att den relativa fattigdomen ökat i Sverige säger ingenting om den absoluta fattigdomen vilket jag gissar att du vet. Skrämselpropagandan kring sjukförsäkringen blir allt mer tröttsam. Nu har till och med Mona Sahlin backat helt i denna fråga. Kvar står några vänsterpartister och önskar tillbaka ett icke fungerande system.

  Genom vår jobbpolitik får allt fler det ännu bättre och våra trygghetssystem håller ihop då vi hela tiden blir fler skattebetalare. Alla vinner på vår politik.

 3. Edward Riedl

  Svar till Gabriella Eker (2011-01-01 10:30)
  Gott nytt år Gabriella. Kvällen blev som vanligt inte precis som man önskade…:) Men den blev riktigt bra ändå.

 4. Conny Forsström

  Alla vinner på er politik säger du? De fattiga som numera finns i Sverige blir nog inte glada av att höra att de skulle vara vinnare..
  Det ger liksom ingen mat på bordet om man säger så.

 5. Vet inte vad ni själva säger

  Skrämselpropaganda kring sjukförsäkringen skriver du. Det är mer av att det skrämmer dig att du och ni andra upptäcker hur sanningen är i verkliga livet innanför fördomsfull politik.
  Du kan inte ens svara på varför Kommunerna ska få större kostnader av eran politik. Vad, har ni gett mer pengar till kommuner? Nä, då det äts ändå upp i kommun budgetten, inte går det till motivations effekter inom verksamheterna. Sådan falskheter ni kommer med – att allt fler det ännu bättre och våra trygghetssystem håller ihop då vi hela tiden blir fler skattebetalare. Kliva ur Törnrose sömnen!

 6. Edward Riedl

  Svar till Conny Forsström (2011-01-01 14:48)
  Ditt och andras sätt att överdriva massornas armod i ett av världens rikaste länder med de mest omfattande trygghetssystemen i världen känns inte särskilt konstruktivt. Det stora flertalet köper inte sådant trams.

 7. Edward Riedl

  Svar till Vet inte vad ni själva säger (2011-01-01 16:25)
  Svenska folket gick inte på skrämselpropagandan inför valet och gav faktiskt den borgerliga alliansen ökat stöd i valet 2010 samtidigt som ni fick minskat stöd. Därmed inte sagt att det inte finns utrymme att förbättra ssjukförsäkringen – För det finns det. Men huvudinriktningen är bra. Till och med Mona Sahlin erkänner det nu efter valet.

  Dessutom är det fakta att kommuner och landsting fått mer pengar under alliansen än tidigare med de röd-gröna. Möjligen besvärande för er men icke desto mindre sant.

 8. Edward Riedl

  Svar till Vet inte vad ni själva säger (2011-01-01 16:25)
  Del 2:

  Sedan vill jag bara säga att jag tycker det är mycket fegt att inte med namn våga stå för det man skriver när man är politiskt aktiv. Din mailadress syns när jag godkänner kommentaren. Men då du uppenbarligen inte vill stå för det som du skriver ska jag inte hänga ut varken namn eller parti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.