Holmlund tar sig själv på för stort allvar!

Så var det dags för mig att ge mig in i bloggandets värld. Några av mina politiska kollegor har ju redan börjat blogga. Jag var till en början tveksam om jag skulle ge mig in på denna arena men till slut blev jag helt enkelt tvungen. När kommunalrådet i Umeå, Lennart Holmlund (s), börjar blogga om att beslut som jag är med och fattar skulle bygga på vendettor mot honom och hans parti rann bägaren över för mig. Sånt trams för inte stå oemotsagt.

Har under dagen lämnat in en fråga till kommunfullmäktige, som kommer att behandlas på måndag, om just Holmlunds beteende. Jag förväntar mig faktiskt mer av ett kommunalråd än så här. Han känner ju mig ganska väl och vet att jag inte bygger mina ställningstaganden utifrån hans ageranden eller inte och speciellt inte när det gäller myndighetsutövning.

Självklart ska kommunen hjälpa UIK som kommunen alltid har gjort men vi måste behandla alla lika så långt det bara är möjligt. Gällande detaljplan för Gammlia rymmer inte ett kanslihus. Den bedömningen gör tjänstemännen inom byggnadsnämnden och likaså en majoritet av nämnden.

Distriktsstämma

I morgon lördag har kristdemokraterna i Västerbotten distriktsstämma i Folkets Hus Umeå. Vi får upp vår partisekreterare som kommer att berätta om bl a regeringsarbetet. Känns roligt som lokalpolitiker att nu ha personliga ingångar till ett flertal ministrar. Hoppas Holmlund inser vilken fördel det kan innebära för Umeå. I politikens värld som i alla andra betyder personliga kontakter mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.