Folkpartiet röstar fel och kd-partistämma hela dagen

Har tillsammans med övriga kristdemokrater i länet haft partistämma idag i Folkets Hus. Blev omvald till distriktsordförande i länet. Det är vid sådana tillfällen man känner sig ödmjuk inför uppgiften. Tänk att våra drygt 1200 medlemmar i länet just valt mig som ledare. En ansvarsfull uppgift men det känns gott i hjärtat.

Förutom val av distriktsstyrelse valdes ombud till partiets riksting som är i Sundsvall sista helgen i juni, det valdes revisorer, valberedning och annat smått och gott. Detta gjordes en fin solig lördag då alla egentligen hellre ville ut i friska luften. Ingen ska påstå att den svenska partitraditionen är död….inte hos oss i varje fall.

Folkpartiet röstar fel!!!!
Jaha, Britt-Marie Lövgren uttalar sig i en av dagens tidningar, angående byggnadsnämndens beslut om UIK:s klubbstuga, att folkpartiet minsann röstade fel. Nu ska räfs och rättarting ske och ordningen ska återställas inom folkpartiet. Vi inom alliansen har sedvanliga träffar innan vi har byggnadsnämnd. Alla närvarande i rummet inklusive tjänstgörande folkpartist var överens i frågan om UIK:s klubbhus. Här rådde inga tvivel alls. Hur folkpartiet och Britt-Marie Lövgren i efterhand kan påstå att man röstade fel är för mig märkligt.

Om inte tjänstgörande ledamöter i en nämnd har förtroende av sina partier att rösta och komma överens med andra ledamöter olika frågar, vem ska man då lita på? I min enfald inbillar jag mig att den som är med och fattar beslut:
1 har förtroende av sitt parti att hantera nämndens frågor.
2 är insatt i de frågor som behandlas
3 står för fattade beslut
4 backas upp av sin gruppledare

Nej nu för det vara nog för idag. Lite TV och surfande och kanske nåt godis till innan ögonlocken går igen för kvällen….och du glöm inte bort att ställa fram klockan i natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.