Fy för Fi och Sjödin

* Fy för Fi och Anna Sjödin
Noterar att Anna Sjödin, tidigare SSU-ordförande och nuvarande medlem i socialdemokraterna, är ordförande på Fi:s kongress här i Umeå. Hur kan man som medlem i ett parti ställa upp i ett annat partis kongress som ordförande? Fullständigt obegripligt! Vad säger Holmlund och övriga socialdemokrater om detta? I vårt parti hade detta förfarande varit helt emot stadgarna och därmed föremål för uteslutning. Vågar s-partiet agera mot Sjödin eller är man rädda för feministernas repressalier?

* 1 maj
Aldrig har så få haft så lite att klaga på. Trots det anstränger sig socialister och vänsterpartister till det yttersta för att vrida och vränga på det lilla som kan förvrängas. Under alla demonstrationer 1994-2006 klarade man ju av att demonstrera mot sig själv trots att man hade all makt i regering och de flesta kommuner och landsting. Självklart kan man då också hitta på några saker att lyfta upp även denna 1 maj. Aldrig har så många varit sysselsatta i Sverige sedan början på 60-talet. Det klarar en alliansregering av att leverera men inte en s-regering. Skattetrycket sjunker i vårt land samtidigt som skatteintäkterna ökar som aldrig förr. Detta faktum tål naturligtvis inte vänsterpakten att skåda. Hoppas svenska folket inser att vänsterpolitik leder till fler i bidragsberoende, högre skatter, färre i arbete och fler förtidspensionärer. Inte vill vi väl tillbaks till detta?

En kommentar

  1. Göran Persson

    Hur är det formulerat i kds stadgar att man inte får sitta som ordförande på ett annat partis årsmöte? Hur ser uteslutningskriteriet ut, mer exakt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.