Budgeten kommer att göra gott

Regeringens budget släpps den 22 september. Vi vet sedan tidigare att det kommer en mängd bra saker som ett resultat av dels en lyckad jobbpolitik och dels ett sanerande av statens skulder.

Ett företag i kris behöver byta ledning, ta tag i de strukturer som är orsaken till problemen och sedan visa på resultat av genomförda åtgärder. Sverige hade stora problem inför valet 2006. En ny regering kom till och nu har strukturen och de grundläggande problemen rättats till. Nu kommer resultaten och effekterna.

Visst är det lätt att skälla på ledningen (regeringen) när förändringar genomförs som i första läget kan tyckas och kännas tuffa och hårda. Vi ska dock påminna oss om att de flesta företag som går igenom förändringsprocesser kommer ut starka och välrustade inför framtiden. Budgeten som läggs den 22 september tror jag kommer att vara av den karaktären att det kommer att kännas gott i hjärtat. Jag inte bara tror jag vet!!!

En kommentar

  1. Jultomten

    ”Vi ska dock påminna oss om att de flesta företag som går igenom förändringsprocesser kommer ut starka och välrustade inför framtiden”

    Just där här du ett av era problem. De ”Flesta” är inte alla. I Sverige ska alla ha en chans, vilket ni inte bryr er om.

    Alla ska med som Socialdemokraterna brukar säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.