Lars Bodén skriver som en förvuxen bebis

Den som vill få ett exempel på ett skrivande som bara har en enda språklig nyans ska syna Lars Bodéns ledarsida på VF. Mer illa skrivna ledare får man leta efter.

En ledare ska självklart ha en politisk vinkling men för att den ska bära måste den bygga på någon form av analys som håller för en 10-årings granskning.

Det finns mängder av ledare som denna Lars Bodén skrivit som inte skulle få något betyg alls om de skulle inlämnas på högstadiet som del i ett prov eller liknande.

Om en student på Universitetsnivå höll Bodéns analytiska och kritiska nivå på sitt skrivande skulle CSN omedelbart återkalla alla studiemedel.

Lägg till detta bristen på självdistans och oförmågan att se på saker från ett annat håll så är vi på den förvuxna bebisnivån.

Dags att VF tar sig en funderare på om denne man ska vara kvar som ledarskribent.

Förstår varför VF tappar läsare och prenumeranter.

En trött politiker…..önskar ändå alla (även Bodén) ett Gott Nytt År!

3 kommentarer

  1. Krister Larsson

    Ja, det är bara att uppmana människor att jämföra VK och VF. Vilken skillnad. Nordebo kan ju faktiskt kritisera regeringen om han tycker något är fel. För Bodén skulle det vara otänkbart att kritisera Sahlin eller någon annan sosse. Dessutom är ju deras sätt att skriva vitt skillda, till Nordebos fördel. Har de inga krav på ledare på VF? Det finns ju faktiskt s-tidningar som har bra ledare.

    Det ser ut som att Bodén hittar allt material på sossarnas hemsida. Lite komiskt nästan.

  2. Lars Gidlöf

    Håller med,Lars Boden’s ledarartikel är inget underverk,men hur vuxet är det att inte svara på en kommentar på din blogg de 22:a december angående debatten om Ön, utan bara av fåfänga kommentera ditt uteseende liknelse med Harrison Ford. Det är kanske inte en 10 årings nivå,men låt säga 12-13år eller??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.