Wanja kommer att få gå idag

Senare idag, eller om några dagar, kommer vi att få besked om att Wanja Lundby Wedin avgår som LO:s ordförande. Jag har skrivit det tidigare och håller fast vid mitt påstående.

Tänk att se henne i ett 1:a majtåg med skyltar om näringslivets "roffa-åt-sig-mentalitet". Därefter höra hennes tal om hur vissa bara vill ha mer och mer utan att någon i styrelserna stoppar dem. Ja, som ni förstår blir detta en omöjlighet.

Hon är ett sänke för det socialdemokratiska partiet och strakt bidragande till samma partis kräftgång i opinionsmätningarna. Oddsen för att hon tvingas avgå är mycket låga just nu.

*******
Välkommen till bloggandet, Rabih Ballout. Min partikamrat ären person som kommer att förgylla dagen för många.

Kör hårt Rabih!

5 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Jag trodde bloggandet skulle tillföra folket, dvs väljarna information om skaer och ting,men det visar sig att det bara är skitsnack från alla Er politiker. Varför kommenterar du inte Ert partis senaste resultat i opinionsundersökningarna där Ni verkar ha gjort ert i Riksdagen för då folkets stöd för Alliansen ökar,men Ert och Centerns partistöd minskar så är det väl ett misstroende för Ert parti som yttrar sig? Inte en enda självkritisk kommentar. Vem agerar sänke i Ert parti,då Wanja Lundby-Wedin enligt din blogg gör det för (S)?

  2. Åsiktsmaskinen

    Självklart finns det personer som agerar sänke för Kristdemokraterna. Den jag främst tänker på är Mr. Tomhet himself, Göran Hägglund.

    Sen tror jag partiets vansinnigs gamla omoderna syn på honosexuella och deras rättingheter äntligen börjat spegla sig i opinionsmätningarna. Väljarna ser att det finns andra alternativ inom borgerligheten ytan att tvingas diskrimera människor.

    Sen undrar jag om det kan vara så att väljarna till sist faktiskt har insett vilka två personer som var förgrundsfigurerna bakom KDs bildande, och framförallt var deras politiska ideér kom från.

    Det KD framför allt behöver är en stark personlighet som ledare, en som Anders Sällström. Det är vad KD behöver.

    Tyvärr är nog Anders alldeles för mycket rebell för den gamla ”Jönköpings-maffian” inom partiet.

    Men så fort dom gamla stofilerna har lämnat politiken kommer nog Anders segla upp som en av de absoluta toppkandidaterna för en framtida partiledarpost.

  3. Lars Gidlöf

    O Herre min skapare, tror inte Anders,som säkert är en god person,skulle vara ledare som kan få ordning på KD, ty det gömer sig en slags extremism bakom kullissen som Kristna Demokrater, ta bara bonus för barn,10000:-, barn ska skaffas av kärlek,inte för en summa småpengar.
    Sen är väl ingen politiker,oavsett partifärg pålitlig då de endast kastar skit på motståndarsidan, vi har en politiker som är rakryggad i landet, det är Göteborgs starka man Göran Johansson,han var nog den som kritiserade socialdemokraterna mest,och han är väl den mest respekterade politikern i Göteborg oavsett vilken färg folk röstar på.
    Som du ser på denna blogg så har de flesta tummen upp gått till en Kristdemokrat och de flesta tummen ner till en socialdemokrat, kan det vara så i verkligheten,menar inget av dessa partier styr Sverige, Socialdemokraterna är ju i opposition och KD ett knähundsparti till Moderaterna

  4. Rabih Ballout

    tack för dina värmande ord, och välkommen själv tillbaka till nationen du.
    Kul att se att du har så många fans som kommenterar här =)

  5. Anders Sellström

    Alltid roligt med en livlig och trevlig debatt.

    Ett särskilt tack till Åsiktsmaskinens förtroende för att en anna ska kunna lyfta partiet kristdemokraterna.

    Om Gidlöf med flera tittar runt på de politiska bloggarna så ligger det i dess natur att kritisera andra partiers agerande. Det är ju på det sättet man vrider och synar varandras ståndpunkter.

    Självklart tycker jag som tillhör KD att våra förslag är bra. Det är ju därför jag tillhör kristdemokraterna. Visst finns det saker att kritisera vårt parti för och där vi trampat snett. Där bidrar ju jag med att internt förändra detta.

    Det är väl ingen som inbillar sig att vi är nöjda med utfallet av bensinskatteförslaget vi hade i valet 2006. Det blev inte som vi tänkt oss och därför fick vi lämna detta förslag. Vi lär dock av våra felsteg, tro inte något annat.

    Vi är fortfarande det enda partiet som i sin ideologi har inskrivit att vi människor är ofullkomliga och gör fel ibland. Det gäller naturligtvis även oss som företrädare för partiet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.