Då var det klart

Alldeles nyss valdes jag in i den högsta ledningen för SKL (Sveriges Kommuner och Landsting).

Det ägde rum i Stockholm och valet handlade om en plats i SKL:s förbundsstyrelses AU (arbetsutskott) samt ledamot i SKL Företags styrelse.

Det känns både ansvarsfullt och spännande. Att det dessutom innebär att vi i Norrland nu får en politisk position i SKL:s högsta ledning är strategiskt viktigt för vår region.  

Jag blir även kristdemokraternas gruppledare i SKL. Alliansen har majoritet i SKL och av arbetsutskottets sju ledamöter har Alliansen fyra varav kristdemokraterna innehar en av dessa.
 
Valet skedde p.g.a. att den tidigare kristdemokratiske gruppledaren i SKL, Anders Andersson från Järnforsen, nu går vidare till att bli riksdagsledamot för Kalmar län.
Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Sonia Lunnergård

    Grattis Anders! Hörde av Lennart Gabrielson att du var på tapeten! Jättebra med en KD-stjärna från kulturhuivudstaden Umeå!
    Sonia

  2. pierre

    Anders sellström har inga gränser, det är följden av en ansvarsfull och seriös politiker som inte dra sig att skaffa sig kunskap i sitt arbete för en bättre och genomtänkt politik. Grattis för dig Anders, grattis för Umeå och grattis för Norrland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.