Eneroth(S) inkompetens lyser igenom

Här är en bra artikel från Aftonbladet som beskriver socialdemokraternas pajkastning i SAAB-affären. Sossarna bedriver en smutskastningskampanj utan motstycke, och försöker skylla det faktum att kunderna väljer andra märken än SAAB på regeringen och Maud Olofsson.

Tomas Eneroth, näringspolitisk talesman för socialdemokraterna, visar tydligt att han saknar förankring i verkligheten när han vill att staten dvs vi skattebetalare skall stå för SAAB:s misslyckande som biltillverkare. För övrigt har han aldrig haft ett vanligt jobb och dessutom verkar han sakna akademisk utbildning.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Leif

    Ni styr Sverige med ett parti som säkerligen innehåller mest personer som aldrig haft ett vanligt jobb.

    har ingen uppfattning om vad som är rätt eller fel i den här frågan men låg och lyssnade på Maud när hon var med i morgon-tv. Hon måste försvinna från media om ni ska ha någon chans i nästa val, fruktansvärt dålig insats från hennes sida, det var nästan pinsamt att höra på.

  2. lf

    Sällström är en märklig man.Han tycker synd om ICAanställda i Umeå och det är bra.Du tycker kanske inte synd om SAABanställda som får gå.Du som skall bli riksdagsman måste väl ha ett vidare perspektiv.
    Du närmast terroriststämplar de som satt upp några affischer men inte ett ord om olagliga svinodlare.
    Nån vett och sans måste dina bloggar handla om.

  3. Pelle

    lf – du behöver inte vara orolig för att ”bagarn” Sellström skall komma att sitta i riksdagen efter valet 2010 – med största sannorlighet så hamnar KD utanför riksdagen!

    ”Bagarn” sjung nu med SO Edvinsson ”baka, baka kaka vem skall kakan smaka osv.” nu till julen – SO E gillar julsånger.

    När det gäller Maud Olofsson så håller hon också på att ”snacka” sig ur riksdagen!

    ”Verklighetens folk” har genomskådat alliansens högerpolitik och allt den har ställt till med.

  4. Thomas Fridh

    För övrigt har Tomas Eneroth många års erfarenhet från arbete inom metall-industrin, som hela diskussionen handlar om. Jag vet inte vad Sellström har för egna erfarenheter från arbete överhuvudtaget??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.