Från (s) till (kd)

Får börja med att önska er alla en god fortsättning på det nya året. Själv avslutade jag 2009 med en krasch i slalombacken i Hemavan på nyårsafton. Ansiktet fick sig en omgång men börjar nu vara sig likt igen. Man får vara tacksam för att inga tänder rök eller att käkbenet lossnade.

S —-> KD

Jag är mycket glad att vi fått igång ett kommunalt kristdemokratiskt parti i Dorotea. Det har för oss kristdemokrater varit en blind fläck tidigare. Nu finns vi lokalt i alla länets kommuner.

Knut Isaksson är mannen som tagit på sig rollen att stå i spetsen och driva kristdemokraternas politik i Dorotea. Han är fd kommunchef i Dorotea och har stor inblick in i den kommunala förvaltningsapparaten. Han har tidigare varit socialdemokrat men med tiden insett att de kristdemokratiska värderingarna stod honom närmare. Jag välkomnar detta beslut.

Jag är övertygad om att Knut Isakssons nätverk, kompetens och kunnande kommer att få stort genomslag i den politiska debatten för ett än mer levande Dorotea.

Nytt politiskt blod brukar få till följd att även de gamla partierna inspireras och därmed gynnas den politiska debatten i Dorotea kommun som helhet.

Än en gång välkommen till partiet Knut och grattis Dorotea.

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.