(S)eriöst om kajen

Det blossar upp onödiga diskussioner om staden mellan broarna, det s k kajområdet.

Diskussioner som en del försöker använda för att driva politiker och partier in i ställningstaganden som hotar låsa hela processen.

Från kristdemokratisk sida är vi öppen för alla ideer som snarast kan bidra med att förverkliga en förändring av kajområdet om området runt detta.

Om nu socialdemokraterna kan eller vågar komma till skott med seriösa förslag är jag övertygad om att vi kommer fram. Nya framslängda förslag utan djupare funderingar skapar bara oreda.

Vi behöver sätta oss ned och komma fram gemensamt i denna fråga för att komma till skott. Tiden tickar och vi alla vet att det är nu i närtid vi behöver sätta i sjön ett seriöst genomtänkt upplägg. Annars är 2014 som mål inte att tänka på.

Så Lennart Holmlund, kalla ihop de dina så kommer även vi andra. Lösningen finns där om kompromissviljan också finns där.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Urban Bengtson, idékonsult

    ”Nya framslängda förslag utan djupare funderingar skapar bara oreda.”
    Så sant som det är sagt för det framslängda badförslaget på Nanna för över tre år sedan.
    Nannabad ger oreda då kulturhus, KFUM-hus eller annat viktigare i centrum än bad/simning, inte får chansen där. Det framslängda badförslaget blir allt osäkrare ekonomiskt, både investeringen för de privata aktörerna och för kommunens driftsbidrag.
    Badavtalet har med att kommunen kan avbryta planeringen ”av annan anledning” utan att de privata aktörerna brustit. Kostnaden är då högst 1,5 mkr, väl värt och med bad/50:a på IKSU i stället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.