Riksdagsutbildning

Idag och i morgon befinner jag mig på riksdagsutbildning i Stockholm. Alla toppnamn på kristdemokraternas riksdagslistor runt om i landet är samlade här.

Många nya ansikten och en del som varit med förr. Vi går igenom det politiska läget och hur vi ska samköra oss i valrörelsen.

Nu drar det igång på allvar och nu ska röst efter röst vinnas för kristdemokraterna och för alliansen. Alliansregeringen ska sitta kvar efter den 19 september och kristdemokraterna ska vara en än starkare part i denna regering.

Visst låter det spännande? Häng med du också i det vinnade laget!

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Lars Gidlöf

    Ja,jag måste vara för lågutbildad men jag begriper mindre och mindre av vad Ni olika poliiker säger,och det måste ju vara allvarligt ur demokratisk synpunkt. Att Ni sen inte har mod/kunskap att svara på inlägg förbättrar ju inte demokratin.

    Nu skriver du”hänger Ni med i det vinnande laget?” Vilket vinnande lag, Moderaterna? De är ju de enda i Alliansen som har något att säga till om,bara se vilka ministerposter de har etc. Sen (kD) som vinnande lag? Ni minskar ju hela tiden, gjort det de senaste valen i Umeå också, hur rimmar det med det vinnande laget?

    Ett tips,en vinnare svarar på inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.