EU-debatter utan KD

Noterade att det i Umeå igår förekom tre st EU-debatter på vardera Dragonskolan, Universitetet och Umeå internationella gymnasium. I inget av fallen var Kristdemokraterna representerade. Har stämt av med alla våra interna kanaler och inga inbjudningar till dessa debatter har inkommit.

Debatten på Dragonskolan arrangerades av Europa Direkt med lokalkontor i Skellefteå. De lever på skattemedel och borde hålla för självklart att partier representerade i parlamentet också ska ges möjligheten att få vara med.

Hur de bjuder in från UIG och Universitetet har jag ännu inte fått koll på. Men märkligt är det. Det parti som ingår i den största partigruppen i Europaparlamentet, EPP, knuffas undan. Systerpartiet till Kristdemokrater runt om i Europa, världens näst största international, anses inte vara betydelsefulla i en debatt om Europas framtid.

Mycket märkligt förhållningssätt. Bättring tack!

4 kommentarer

  1. Knut Isaksson

    Noterade det också med förvåning. Västerbottens radion gav också
    i e m Micael Anefur partibeteckningen socialdemokrat.

  2. Knut Isaksson

    Noterade det också med förvåning.
    Slarvigt också i e m att ge Michael Anefur partibeteckningen socialdemokrat

  3. Johan

    Har det och göra med att ni möjligen upplevs som homofoba abortmotståndare med en förlegad syn på människan som är baserad på en bok som skrevs för jättelänge sedan och att man inte tycker att det är representabelt för EU?

    En tolkningsbar stilla fundering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.