Full gas till den 14/9

Nu startar valrörelsen på allvar. Kristdemokraterna har valupptakt i Lycksele i morgon. I övriga Sverige sker den i en mängd olika städer. Affischer sätts nu upp på löpande band. Den medborgare som kommer att missa att det är val den 14 september måste nog anses höra till undantagen.

Nu är det snart bara 4 veckor kvar tills resultatet basuneras ut. Då är det försent att ångra sig. Uppmanar alla att sätta sig in i vad de olika alternativen står för och möjligheten för hur de ska kunna arbeta ihop. Men framförallt vad är bäst för landet Sverige. Vårt beroende av omvärlden och vårt beroende av att företag och företagare klarar konkurrensen mot företag i andra länder.

Det är företagen och antalet som jobbar i Sverige som ger resurser till vår gemensamma välfärd. Någon annan väg finns inte. Drömmar och visioner har vi alla över vad vi skulle vilja få gjort. Allt måste dock rymmas inom den verklighet vi alla har att förhålla oss till. Ekonomiska fundamenta är kanske den viktigaste.

 

En kommentar

  1. Bergis

    Den verklighet vi har att förhålla oss till har Reinfeldt nyss berättat om. Svenska folket måste vara beredd på uppoffringar. Nu ska företagen och jobbarna betala den ökade flyktingströmmen till Sverige. Vad tänker du bidra med Anders? Kan du tänka dig låna ut ditt boende på Haga till en flyktingfamilj? Du själv och alla oss andra som jobbar kan ju bo i tält.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.