Mystica butikboa å polisn (Del 2)

 

 

Ja nu vart ja ju nervös, ja träffe på polisn när ja sku å köp, röka på Q8:a. Han titte sä könstigt på mäg, sä ja vart rädd. Hä vart sä ja köpt en choklakaku å höll på glöm utå sigaretten.

Han sa han skull köm å häls på nån dag, han sku ta gamm fordn dära myra. Nä… nu jäklar måst ja flytt dasse, hä gills int anne än flyttlasse.  Int vill ja ha nån lägenhet, hä val för trångt, ja kunn int ska värm vattne å samtidigt hyr bake gallre. Sä hä ä sänna….

Hur tokit kunn hä bli, ja gör ju ba en välgärning ja, producer ju ba hannspritn. Å SÄ ha äää.. en smak uta hjortrona. JA GÖR ju reklama för gulle här i norrland. Inge ont som int ha na gött ve sä. Sä hä ä sänna….

Förestn ja ä rädd om apparatn hä ä ju en släktklenod ja fick han ju uta mor, hon gjort å hjortronsaftn, helst när man va sjuk å hadd ont i halsn. Då brycke ja först tvätt mä om händren ve hä, sen gurgle ja sä hä sto häliga etter, å sen spötte ja ut saftn.

Nä nu måst ja slut, hä kömm en bil å tut, å ja ha int hunne flytt dasse. Unner om hä ä han polisn uta gammstammen, dem ä int å lek ve dem ha vare ve för mycke, nu  måst ja skynn mä å kut.  Jäman! choklakakun vars ho ja han, ja tänkt om han ville smaka,  ja kunn ju försök å smöre litte grann.

 

 

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Annevi Linder

  Svar till F.d batongen (2009-10-02 17:49)
  Hej F.d batongen.

  Hm… Ja…ha. Hu…Nä…men va tro du, ska vi ta en flask till uta hannspritn.

  Tack för din kommentar, och många kramar till dig och din maka.

  Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.