Jag har hämtat hem @jakobina!

 

Ja!

Fick göra det med den kommentaren ”kommer du inte och hämtar mig så ska jag göra dina glasögon till ett par förstoringsglas”, och glasen till mina bågar är ju väldigt dyra eftersom jag behöver starka glas, så jag ville inte chansa, hämtade henne på stuts.

Hon är kvar på Twitter, men nu blev det att hämta henne från Facebook. Hon får faktiskt berätta synderna själv medan jag hjälper till att nysta upp tjorvet.

”VADÅ SYNDER! Jag råkade se en reklam snutt på Twitter som svischade förbi och naturligtvis så tog jag efter, det såg så spännande och lätt ut det de visade på skärmen. Men fasen icke, det slog knut på mig själv och jag tar mig inte ut ur eländet. Benen värker och höften har låst sig och jag hittar inte nyckeln. Instruktören sa att detta skulle kallas för yoga och så där ska du sitta i några timmar, sedan gick han. MEN HAN KUNDE VÄL FÖR FA..N  TALA OM I RUTAN ATT GAMLINGAR ÖVER 200 ÅR INTE HADE TILLTRÄDE TILL KURSEN.

 

 

 

 

 

Jag ger mig fasen på att reklam snutten kom från överheterna inom Lands(sak) ets arkivsenhetens fattiga vrå, de vill inte att gamlingar skall härja bland deras lagar, papper och bestämmelser,  missunnsamma det är just vad de är. Helst då han den där kavajliknandelångdrasutensomhanndratillplattlandskapet och för att inte tala om den som skulle fortsätta att instruera och planera. Ni vet! Den andra tyckasvamodellagenturen. Kommer jag bara lös ska jag stämma hela patrasket”.

 

 

 

@Annevi & @jakobina

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.