Väntetider på Opus Bilprovning

Jag fick ombesiktning på bilen för ett tag sen. Besiktningspersonen på Opus Bilprovning på Västerslätt  informerade mig om vilka tider de hade öppet för drop-in ombesiktning. Några dagar efter jag lagat bilen lämnade jag barnen på skolan och körde ut till Västerslätt, knappade in mitt  registreringsnummer och fick veta förmodad väntetid. 1 timme och 30 minuter… !!! Say what? Visserligen hade jag så tur att jag kunde ta ut ett par timmars flextid där på förmiddagen och sitta och vänta. Däremot tycker jag inte att väntetiden är acceptabel. Rimligen borde jag ha informerats vid första besiktningen om att det kan vara mycket långa väntetider så hade jag kunnat försöka boka en tid istället. För många, många år sen jobbade jag i ett yrke där jag träffade kunder hela dagarna och fick tidigt lära mig just att vänta, det är något som folk hatar. Opus, fixa bättre rutiner för ombesiktning, så kommer även jag tillbaka.

Å har jag varit kritisk så kan jag ju vara snäll också: Opus, ni har supertrevlig personal, behåll dem.

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

 1. anna

  Kanske det enda tillfället man önskar få höra att vi ses om ett år… Så tills dom vill träffas oftare än en gång per år är dom väldigt trevliga 🙂

 2. Betraktaren X

  Svar till anna (2013-06-04 21:22)
  Sant. Sen kan man ju undvika ytterligare möten med dem genom att köpa en vettigare bil, men det är en annan historia.

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Jag skulle ju vilja att dom hade samma system som på Hagge gård i Hagsta. Där man beställer maten och får med en bricka som blinkar då maten är klar. Hade dom en sån då man checkade in på opus så kunde dom ju, 20 minuter innan beräknad tid, skicka en signal så man kunde bege sig ditåt. Smart va?

 4. Betraktaren X

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-06-05 21:14)
  De har faktiskt SMS-tjänst, där man får SMS en stund innan. MEN i mitt fall tror jag bara att det var drygt 5 minuter innan som jag fick SMS-et, och då kan man ju inte sitta på jobbet direkt. Ja, om man inte jobbar på Opus förstås 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.