darinkarlsson

Mitt jobb på byggföretag i Stockholm

Det är viktigt att trivas på sitt jobb. Denna spaning har gjorts av oerhört många människor genom historien. Sannolikt har den gjorts så länge det har funnits arbeten. Jag har haft turen att bli en positivt lagd person. Detta kan ibland vara frustrerande för folk i min omgivning, men det gör inte så mycket. Jag tänker att min positivism förr eller senare borde smitta av sig. Om den inte gör det så är det ju tråkigt för omgivningen, men fortsatt kul för mig.

 

Hur som helst. Idag tänkte jag skriva lite om hur jag upplever min arbetsplats, och varför jag trivs så bra. Först och främst ska jag ju såklart berätta vad jag arbetar med. Jag jobbar idag som byggledare på ett byggföretag i Stockholm. Jag flyttade till Stockholm för snart två år sedan för att börja jobba på just detta byggföretag. Vissa skulle säkert säga att jag blev headhuntad, men jag tycker att det är ett ganska fånigt uttryck. Jag trivs och tror mig göra ett bra jobb, och det är det viktigaste. 

 

När jag bestämde mig för att skriva detta inlägg, om mitt jobb på ett stort byggföretag i Stockholm, började jag på en lista. Listan innehöll saker jag trivs med på arbetet. Jag kom fram till att det var 12 olika saker som gjorde mig glad på jobbet. Eftersom jag inte har all tid i världen – jag måste ju jobba på nämnda byggföretag i Stockholm – tänkte jag nu presentera några av dem.

 

Teamet

 

Det går verkligen inte att komma ifrån hur viktig laganda och lagkamrater är i jobbet. Jag säger lagkamrater eftersom jag tycker att det låter trevligare än arbetskamrater. De lagkamrater jag har i Stockholm på mitt byggföretag är fenomenala. Varje dag som jag går till jobbet mår jag bra för att jag får umgås med dem. Jag hoppas att de känner likadant för mig!

 

Kunderna

 

Det låter kanske lite fjäskigt men det är icke desto mindre sant. Vi är ett av Stockholms mest uppskattade byggföretag. Detta medför en hel del nöjda kunder eftersom vi, gång efter annan, gör så bra jobb. Kundens nöjdhet värmer verkligen. Det är förstås sant oavsett om man driver byggföretag i Stockholm eller annan firma någon annanstans.

 

Variationen

 

Om jag tillåter mig att flumma iväg en aning så uppskattar jag variationen med att jobba på byggföretag i Stockholm. Med detta menar jag att inget projekt är det andra likt. Vissa uppdrag är av stora mått och för stora kunder. Andra görs i betydligt mindre skala. Denna variation tilltalar mig och jag tror att det är en viktig komponent till min trivsel överlag.

 

Vill ni höra mer om mitt jobb på byggföretag i Stockholm? Jag delar gärna med mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.